Cumartesi, Haziran 06, 2026

Süleyman Yılmaz Beyoğlu Çukurspor'la devam


Genç teknik adam Süleyman Yılmaz yeni sezon için Beyoğlu Çukurspor ile yeniden anlaştı.

Yılmaz yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Beyoğlu Çukur Spor Kulübü ile 2026/2027 sezonu için yeniden anlaşmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Yeni sezonda U-18 Teknik Sorumlusu ve A Takım Yardımcı Antrenörü olarak görev yapacağım. Geçtiğimiz sezon A Takımımızla şampiyonluk sevinci yaşarken, altyapımızdan 2 oyuncuyu A Takım kadrosuna kazandırmanın gururunu da yaşadık.

Bu sezon hedefimiz, oluşturacağımız U-18 Proje Takımı ile genç oyuncularımızın gelişimini en üst seviyeye çıkarmak ve kulübümüze yeni oyuncular kazandırmaktır.



U-18 takımımız 6 Temmuz'da yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Hazırlık sürecimizin önemli etaplarından biri olan 10-14 Ağustos tarihleri arasındaki Kefken Kampı ile fiziksel, teknik ve taktik anlamda yeni sezona en iyi şekilde hazırlanacağız.

Bu süreçte bana güvenerek yeniden görev veren başta Kulüp Başkanımız Manol Aranyadis'e ve değerli yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim. Kulübümüzün hedefleri doğrultusunda, aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğim.

2026/2027 sezonunun kulübümüze, camiamıza, sporcularımıza ve ailelerimize hayırlı olmasını diliyorum."

Hiç yorum yok: