Perşembe, Şubat 28, 2019

Huzurlarınızda İstanbul Erzincanspor

İstanbul 2. Amatör Ligde mücadele eden ve Küçükçekmece ilçesinde faaliyet gösteren İstanbul Erzincan Spor Kulübü'nün tanıtım ve yardımlaşma gecesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.


Geceye Küçükçekmece Belediyesi Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk ve yönetim kurulu, Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Kurt, Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı Başkanı Sadık Ağca ve yönetimi, Erzincanlı Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Saim Bahadır ve yönetimi, Kemahlılar Dernek Başkanı Fahrettin Arslan ve yönetimi katıldı.


Organizasyon Kuran-ı Kerim tilaveti ve tanıtım sunumu sonrası başladı. Akabinde Kulüp Başkanı Fatih Ersoy'un açılış konuşmasını protokoldeki konukları konuşmaları takip etti.Gecede sergilenen yöresel oyunlar katılımcıların büyük beğenisini kazandı. Gecede, kulüp yönetimi tarafından misafirlere forma hediye edildi.


İstanbul Erzincanspor Kulübü yönetiminden yapılan açıklamada  "İstanbul Erzincanspor tanıtım gecemize katılan değerli Belediye Başkanımız Temel Karadeniz ve sayın protokolün katılımları bizler onore etmiş olup ayrı ayrı hepsine teşekkür ediyoruz. Ayrıca yoğun programları sebebi ile aramızda bulunamayıp telgraf çeken Başta İstanbul Büyükşehir Belediyesi Adayı Sn. Binali Yıldırım'a, Sakarya Valisi Sn. Ahmet Hamdi Nayir'e, İstanbul Milletvekili Sn. Av. Serkan Bayram'a, Erzincan Belediye Başkanı Sn. Cemalettin Başşoy'a ve Kemah Belediye Başkanı Sn. Osman Kemal Aslan'a, Şişli İlçe Başkanı Ömer Faruk Günday'a tüm katılımcılara bizleri bu güzel günde yalnız bırakmayan dostlarımıza çok teşekkür eder saygılarımızı sunarız" denildi.


 


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...