Pazartesi, Şubat 25, 2019

Ümraniyespor adalet ve hakkaniyet istiyor

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde 0-0'ın rövanşında yarın Trabzonspor'u konuk edecek Ümraniyespor'da teknik direktör Ahmet Taşyürek, yarı finale yükselmek için hücum futbolu oynayacaklarını söyledi.


Trabzonspor ile yapacakları müsabakayı sahalarında oynayamayacaklarını ve rakiplerini Başakşehir'de ağırlamak zorunda kalacaklarını hatırlatan Taşyürek, "Gerçekten yorgunuz. Federasyon planlamada bizim hiç esamemizi okumuyor. Bu, canımızı sıkıyor. Maçı 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayacağız. Yine bir deplasman, stadı Trabzonsporlular dolduracak" şeklinde konuştu.


"Elenin de rahat edelim" diyorlar
Fikstür zorluğundan da bahseden 46 yaşındaki teknik adam, şu değerlendirmede bulundu:
"TFF ile iletişime geçildi. Onlar da yayıncı kuruluşu gösteriyor. Kupadaki Fenerbahçe maçında aynı şeyi yaşadık. Perşembe günü kupa maçı, cumartesi günü ise lig maçı oynadık. 'Pazartesi oynayalım.' demiştik. Yayıncı kuruluş, 'Işıklandırma olmazsa olmaz.' diyor. Biz bu turu geçtiğimizi varsayalım, yarı finalin oynanacağı günlerde Spor Toto 1. Lig'de de maç haftası var. Hiç hesaba katılmamış. Planlama yapılmamış. Bize adeta 'Bir an önce elenin de siz de rahat edin biz de rahat edelim.' diyorlar. Turu geçersek gerçekten kaos olacak.


"Bizi nereye sıkıştıracaklar?"
Mart ayında seçim ve milli maç arası olduğu için fikstürde sıkışma olacak. Bizi nereye sıkıştıracaklar. Ümraniyespor adalet ve hakkaniyet istiyor. Bize deseler ki 'Saat 16.00'dan sonra ışıklandırması olmayan stada maç vermeyeceğiz' ancak Galatasaray oynadı. Hatayspor, Medipol Başakşehir ile oynadı. Biz halı gibi sahamızda oynayamıyoruz. Çeyrek finaldeyiz. Hatayspor yine oynuyor. Biz yine oynayamıyoruz. Ölçü ne? Siz bu kupayı neden yaptınız? Kızdığımız nokta bu. Tur atlamamız halinde aynı şeyler yaşanırsa tepki göstermemiz gerek. Bunu başkanımla da konuştum. Biz herkese eşit davranılmasını istiyoruz. Bir hak varsa herkese eşit dağıtılsın."

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.