Cuma, Şubat 15, 2019

Bu turnuvada herkes amca çocuğu!

Küçükçekmece ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Bitlis Ünaldı (Yako) Gençlik Platformu’nun organize ettiği futbol turnuvası Yetişir ve Yüce aileleri arasında oynan açılış maçıyla başladı.


Bitlis Ünaldı (Yako) Gençleri arasındaki birlik ve beraberliği güçlendirmek, akrabalar arasında tanışma ve kaynaşmayı sağlamak üzere organize edilen turnuvaya 12 takımdan yaklaşık 300 genç katılıyor. Her hafta Salı günü 21.00-22.00 saatleri arası Küçükçekmece Nihat Yüceur Spor Tesisleri'nde oynan maçlarla yüzlerce gencini sporun, sevgi ve kardeşlik temasında buluşturuyor.


Küçükçekmece Nihat Yüceur Spor Tesisleri'nde düzenlenen turnuva, yüzlerce gencini sporun, sevgi ve kardeşlik temasında buluşturdu. Yetişir-Yüce aileleri arasında başlayan maç tatlı rekabetler ve futbolun güzellikleri ortaya çıkarken turnuvanın açılış maçını Yetişir ailesi, Yüce ailesi takımını 9-5’lik skorla yenerek turnuvaya galibiyetle başladı.


Altınok: Spor kulübü kurmayı planlıyoruz
Bitlis Ünaldı (Yako) Gençlik Platformu Başkanı İlyas Altınok, birlikte dayanışma ile düzenledikleri bu turnuvanın Ünaldı (Yako) amca çocukları arasındaki dayanışma ve kaynaşma ruhunu güçlendirerek birlik ve beraberliğe katkı sağlamayı amaçladıklarını, ayrıca kuracağımızı Spor Kulübü için yeni oyuncular kazanmayı hedeflediklerini söyleyerek, katılan takımlara dostluk ve centilmenlik içersinde bir mücadele diliyorum, bu başarılı organizasyonu nedeniyle tebrik ediyor, yöneticilere ve katılımcılara üstün başarılar diliyoruz.


Bitlis Ünaldı (Yako) Gençlik Platformu düzenlediği futbol turnuvasına katılan takımlar: Ük, Yetişir, Eraslan, Yüce, Yorul, Güder, Keşan, Erzek, Yurdan, Evelek, Kakız, Çalışkan.


Haber: Yılmaz Aktepe


 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...