Cumartesi, Şubat 09, 2019

Oyuncular istemedi, tek idmana çıkmadan görevden alındı

3. Lig 1. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Tirespor 1922’de hafta içi teknik direktör krizi yaşanırken, kulüp ilginç gelişmelere sahne oldu. İddiaya göre bazı futbolcular A takımın başına getirilen alt yapı sorumlusu Hüseyin Hancı’yı istemedi. Hancı da tek bir antrenmana çıkmadan yönetim tarafından görevden alındı.


Geçen hafta sahasında lig sonuncusu Körfezspor’la 1-1 berabere kalan Tire’de teknik direktör Adnan Buber istifa ederken, yönetim göreve alt yapı sorumlusu Hüseyin Hancı’yı getirdi. Akşam yönetimden müjdeyi alan 1966 doğumlu teknik adam, daha sabah idmana çıkmadan görevden alındı.
Olayı Facebook hesabından duyuran Hüseyin Hancı yaptığı açıklamada “Ben hayatımda böyle bir şey görmedim, yaşamadım. Bir gün önceden Tire 1922’nin başına getirip, bugün de oyuncuların ağzıyla kariyerli bir hocayla çalışacaklarını ifade eden (Belediye Başkanı) Tayfur Çiçek ve (Başkan) Mutlu Sarayköylü çok saçmaladılar. Herkesi kendi saygısıyla başbaşa bırakıyorum. Bunun cevabını hem onlara hem de gerçekten futbolcular söyledilerse futbolculara Tire halkı verecektir. İçlerinde zaten kariyerli bir oyuncu olmayan bu takımın isteği de soru işareti çünkü benimle çalışmadan önyargı içinde olan bu takımla zaten bundan sonra benim işim olamaz. Bunun cevabını Tire halkı verecektir. Yazıklar olsun” diyerek sitemini dile getirdi.


Öte yandan takımın başına Uğur Balcıoğlu getirildi.

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.