Çarşamba, Şubat 13, 2019

Sezon @nketi: Hüseyin Köse (Kuştepespor)

Sezon anketi köşemizde bugünkü konuğumuz Hüseyin Köse... İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup’ta mücadele eden Kuştepespor’da göreve ilk yarının son maçında gelen tecrübeli teknik adam, görev aldığı dönem için değerlendirmelerde bulundu.
Sayın hocamıza anketimize katıldığı için teşekkür ederiz.


1. Sezon öncesi kulüp olarak hedefleriniz neydi? Bunun ne kadarını gerçekleştirebildiniz?


Kuştepespor kulübünün hedefi her yıl olduğu gibi bu yıl da önce Klasman Grubu, sonrasında da Bölgesel Amatör Lig’e yükselmekti. Ben göreve, ilk devrenin son haftasında Sahilspor karşılaşmasıyla başladım. Dolayısıyla hedef ve beklenti bemin belirleyebileceğim durumda değildi. Ben görevi devraldığımda takım 8. sıradaydı. Elimizden geldiğince Kuştepespor’u iyi bir noktaya taşımaya çalıştık.


2. Sezon boyunca ne gibi sıkıntılarla karşılaştınız? Bunların ne kadarını aşabildiniz?


Göreve geldiğim günden son güne kadar özellikle yönetimle herhangi bir sıkıntı ve fikir ayrılığına düşmedik. Ama kadromuzun hedefe gidebilecek bir kadro olmadığını bunun büyük zorluklara sebep olacağını biliyordum ve tahmin ettiğim gibi de oldu.


3. Camia ve taraftarlardan yeterli desteği görebildiniz mi?


Camiamızın ve özellikle taraftarımızın hakkını teslim etmem lazım. Hiçbir şekilde bizden vazgeçmediler ve sonuna kadar bizi desteklediler. Sizin aracılığınazla herkese teşekkür ederim.


4. Bu sezon en çok sevindiğiniz maç hangisi, neden?


Herhalde Üsküdar Anadolu maçı dersem doğru olur çünkü tek galibiyet aldığımız maç buydu.


5. Bu sezon en çok üzüldüğünüz maç hangisi, neden?


İstanbul Güngörenspor karşılaşmasıydı çünkü 1-0 öndeydik, 10 kişi oynuyorduk, 90+5’te yediğimiz golle beraberliğe razı olduk. Bu da beni çok üzmüştü.


6. Takımınızda performansından en memnun kaldığınız oyuncular hangileri?



Açıkcası baştan sona olmasa da Uğur, Hamza, Anthony ve Zülküf’ün performansları diğerlerine göre biraz daha iyiydi.

7. Sizi hayal kırıklığına uğratan futbolcularınız oldu mu?


Tabii ki oldu. Geçen yıl bu takımda 22 gol attığı söylenen bir futbolcu arkadaşımız hem ben geldikten sonra tek bir gol dahi atamıd hem de kırmızı kart görerek üç maç ceza aldı. Son üç maçta da yollarımızı ayırdık zaten. Yine eski futbolcularımdan biri de benim çok çok beklentimin altında kaldı.


8. Kulübünüzün bulunduğu noktadan daha ileri gitmesi için sizce yapılması gereken nelerdir?


Şartlar ne olursa olsun altyapımızın çok daha iyi imkanlarla çalışabilmesini sağlamak zorundayız çünkü bizim mahallemizde bu potansiyel var.


9. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mı?


Sezona şampiyonluk parolasıyla başlamış olmamıza rağmen küme düşme korkusu yaşamış olmak bizim için son derece üzücüydü. Sonuçta burada emeği geçen herkese ben kendi adıma teşekkür ediyorum.


Hüseyin Köse kimdir?
1971 Erzincan-Kemah doğumlu olan Hüseyin Köse profesyonel futbol yaşamına 1991 yılında, o dönem 3. Lig’de yer alan Galataspor’da başladı. Beykozspor, Sökespor, Silifkespor, Karagümrükspor ve Selçuk Efesspor’da profesyonel futbol oynayan Köse, Çıksalınspor ve Kuştepespor’da amatör oynayarak futbolculuk yaşamına nokta koydu. İlk teknik adamlık deneyimini Kuştepespor’da yaşayan ve bu ekibin kongre üyesi de olan Köse, Hürriyetgücü, İzzetpaşaspor, Feriköyspor, Çorlu Gençlerbirliği, Arnavutköy Belediyespor ve Orduspor takımlarını da çalıştırdı.Kuştepespor’un sembol isimlerinden olan Köse, bu kulüpte 4 ayrı dönem görev aldı.


 


KUŞTEPESPOR 2018-19 SEZONU SONUÇLAR VE PUAN DURUMU


Önceki sezon anketleri:
İlhami Kılıç (Mecidiyeköyspor)
Zafer Emek (Ataşehir Çamolukspor)
Kıvanç Egeaka (Avcılar Belediyespor)
Cenk Hastürk (Cevizli Anadoluspor)
Mehmet Kaplan (Nişantaşıspor)

DİZİ EDİTÖRÜ: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...