Cuma, Şubat 15, 2019

Sezon @nketi: Oğuzhan Tacir (Kağıthanespor)

Sezon anketi köşemizde bugünkü konuğumuz, Kağıthanespor Teknik Direktörü Oğuzhan Tacir... İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta uzun süre zirve mücadelesi veren ve grubu üçüncü sırada tamamlayan yeşil sarılı ekibin genç teknik patronu sorularımızı yanıtladı.


Sayın hocamıza anketimize katıldığı için teşekkür ederiz.


1. Sezon öncesi kulüp olarak hedefleriniz neydi? Bunun ne kadarını gerçekleştirebildiniz?
Kağıthanespor olarak hedefimiz net bir şekilde üst lige yükselmekti. Maalesef olmadı, başaramadık ama şunu da belirtmek isterim; Çok değerli bir başkanımız var.  Halil İbrahim Kasapoğlu Kağıthanespor camiası için bir şanstır. Başkan göreve devam ettiği sürece Kağıthanespor’un er ya da geç hedeflerine ulaşacağını düşünüyorum.


2. Sezon boyunca ne gibi sıkıntılarla karşılaştınız? Bunların ne kadarını aşabildiniz?
Sezon içinde birçok sakatlık sorunu yaşadık. Ayrıca performans anlamında çok şey beklediğimiz 2 oyuncu arkadaşımızla özel sebeplerden dolayı maalesef yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Sezon başı oldukça geniş gözüken kadromuz bu tip olaylardan dolayı mevkiisel olarak biraz daraldı ve bu da bizi zaman zaman olumsuz etkiledi.


3. Camia ve taraftarlardan yeterli desteği görebildiniz mi?
Taraftarlarımızdan yeterli desteği gördüğümüzü düşünüyorum. Amatör liglerde 2-3 bin kişeye oynamak her takıma nasip olmaz. Bizi hem iç sahada hem deplasmanda hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Son Rami maçımız hariç tüm iç saha maçlarımızı tamamen dolu ya da full’e yakın tribünler önünde oynadık. Bizi gönülden destekleyen 7’den 70’e Tüm Kağıthane taraftarlarına ve özelliklede Kağıthane Tayfa grubuna şahsım adına çok teşekkür ediyorum.


4. Bu sezon en çok sevindiğiniz maç hangisi, neden?
En çok sevindiğim maç ; sezonun ikinci devresinde oynadığımız İstanbul Siirtgücü maçıydı. Hem bizim için hem de Siirtgücü için çok kritik bir maçtı. Biz rakibimizin 1 puan önünde bulunuyorduk, beraberlik iki takıma da yaramazken maçı kaybeden tarafın da lige havlu atma gibi bir durumu olabilirdi. Maç 2-2 devam ederken 88. dakikada bulduğumuz gol ile maçı 3-2 kazandık ve belki de o döneme kadar sezonun en kritik galibiyetini aldık.


5. Bu sezon en çok üzüldüğünüz maç hangisi, neden?
En çok üzüldüğüm maç; Yine sezonun ikinci devresinde oynadığımız Gazi Mahallesi karşılaşmasıydı. Bilindiği gibi Gazi Mahallesi İstanbul’un en zorlu deplasmanlarından birisidir. O dönem itibariyle yine çok kritik bir maç oynuyorduk. Teknik ekip olarak hem moral-motivasyon, hem psikolojik hem de teknik-taktik olarak takımı maça çok iyi hazırladık. Deplasman olmasına rağmen 90 dakika tek kale oynadığımız ve birçok net posizyondan yararlanamadığımız maçtan 86.dakikada yediğimiz penaltı golü ile beraberlik ile ayrıldık. Bence o maç bizim için kırılma noktası oldu. O maçı kazanmış olabilseydik her şey çok farklı olurdu ve bugün klasman grubunda olurduk diye düşünüyorum. Bu nedenle Gazi Mahallesi karşılaşması sonrası gerçekten büyük üzüntü yaşadım.


6. Takımınızda performansından en memnun kaldığınız oyuncular hangileri?
Açık konuşmak gerekirse ben takımı sonradan devralmama rağmen biz hem teknik ekip, hem de takım olarak klasman grubuna çıkamadığımız için kendimizi başarısız olarak görüyoruz. Bu yüzden şahsi performans değerlendirmesi yapmanın doğru olmayacağını düşünüyorum. Sadece şunu söyleyebilirim ; Ben göreve geldikten sonra sahaya yüreğini koyan ve terinin son damlasına kadar savaşan tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum. Hakkım onlara helaldir !


7. Sizi hayal kırıklığına uğratan futbolcularınız oldu mu?
Performans anlamında çok şey beklediğimiz ama gerek özel yaşantısından gerekse sakatlıklardan dolayı beklediğimiz katkıyı alamadığımız 2-3 arkadaşımız oldu .
İsim verme konusunda benim hiçbir çekincem yok, biz zaten bunların değerlendirmesini kendi aramızda yaptık ama futbolcu arkadaşlarımızın bundan sonraki kariyerlerini olumsuz etkilememek adına isim vermemin doğru olacağını düşünmüyorum. Kendilerine bundan sonraki futbol yaşantılarında başarılar diliyorum.


8. Kulübünüzün bulunduğu noktadan daha ileri gitmesi için sizce yapılması gereken nelerdir?
Yetenek anlamında kaliteli bir oyuncu grubu var bu bir gerçek. İskelet kadro ile çok oynamadan, yapılacak nokta transferler ile takımın başarıya ulaşacağına inanıyorum .


9. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mı?
İyisiyle-kötüsüyle , seviciyle-üzüntüsüyle bir sezon geride kaldı .
İki sezondur Kağıthanespor’un şampiyonluk mücadelesi verecek kadrolarının oluşumunda maddi-manevi büyük emek harcayan, gecesini gündüzüne katarak bizlere her zaman destek olan başkanımız Halil Ibrahim Kasapoğlu ve tüm yönetim kurulu üyelerimize, bizleri hiçbir maçta içerde-dışarda yalnız bırakmayan ve şahsıma her zaman destek olan Kağıthane Tayfa Taraftar grubuna, tüm teknik ekibime, futbolcularımıza ve kulüp çalışanlarımıza teşekkür ederim.
Hayallerimizi bir sezon daha ertelediğimiz için çok üzgünüm. Bizlere gönülden destek olarak başarmamızı isteyen herkesten Allah razı olsun. Ayrıca biz teknik direktörlere bu fırsatı sunduğunuz için tüm meslektaşlarım adına Yerel Futbol ekibinede teşekkür ediyorum.


Oğuzhan Tacir kimdir?
İstanbul doğumlu olan Oğuz Tacir 29 yaşında. Tüm futbolculuk kariyeri boyunca Yahya Kemalspor’da (9 sezon) forma giyen Tacir, teknik direktörlüğe de çok genç yaşta kulübü Yahya Kemalspor’da başladı. Tacir sırasıyla Yahya Kemalspor, Alibeyköy Parsellerspor, Mecidiyeköyspor, GöktürkSarayspor, KKTC 1. Ligi’nde Ozanköyspor takımlarında görev aldı. Tacir son olarak iki sezondur Kağıthanespor’da görev alıyordu.


KAĞITHANESPOR 2018-19 SEZONU SONUÇLARI VE PUAN DURUMU


Önceki sezon anketleri:
İlhami Kılıç (Mecidiyeköyspor)
Zafer Emek (Ataşehir Çamolukspor)
Kıvanç Egeaka (Avcılar Belediyespor)
Cenk Hastürk (Cevizli Anadoluspor)
Mehmet Kaplan (Nişantaşıspor)
Hüseyin Köse (Kuştepespor)
Güzel Coşkun (Pendik Esenyalıspor)


Dizi Editörü: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.