Cuma, Ekim 21, 2016

Ayazağaspor'un sahası kapandı

İstanbul Süper Amatör Küme 9. Grup'ta yer alan Ayazağaspor, hafta sonu sahasında oynadığı İkitellispor karşılaşmasında saha içinde yaşanan kısa süreli olaydan dolayı, 1 maç saha kapama cezası aldı.

Ayazağa Stadı'nda oynanan ve konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile devam ederken 85. dakikada akli dengesi yerinde olmayan biri sahaya girerek oyunun durmasına neden olmuştu. Yaklaşık 10 dakika duran mücadeleyle ilgili İl Tertip Komitesi, kararını açıkladı.

Süper Amatör Tertip Komitesi'nden yapılan açıklamada, "İkitelli maçında 85.dakikada oyun alanına giren bir Ayazağa taraftarının hakeme saldırdığı ve ardından da hakem soyunma odası camları ve kapı kilidini kırdığı tespit edilmiştir. Gerekli önlemleri almayan Ayazağaspor'un 1 maç sahasının kapatılmasına karar verilmiştir" ifadeleri yer aldı.

Buna karara göre, Sarıyer ilçesi temilcisinin 8. haftada oynayacağı Karabekirspor karşılaşması seyircisi olacak.

Kural değil, hakem hatası!

SAL Tertip Komitesi ayrıca, konuk ekibin 1-0 üstünlüğüyle biten Karabekirspor - Başakşehir Kartalspor karşılaşmasıyla ilgili ev sahibi Karabekirspor'un itirazını da karara bağladı. 

Komite'den yapılan açıklamada, "6 Ekim 2016 tarihli Karabekirspor Başakşehir Kartal müsabakasında kural ihlali yapıldığı yönünde Karabekirspor kulübünün itirazı usulüne uygun olduğundan görüşüldü. Adı geçen müsabaka ile ilgili İl Hakem Kurulu’ndan maçta kural hatası olup olmadığı yönünde bilgi istenildi. İl Hakem Kurulu tarafından bildirilen kararda; “hakem, yardımcı hakem ve saha komiseri raporları doğrultusunda olayın hakem hatası olarak kabul edildiği” belirtildi. Bu durumda Karabekirspor kulübünün itirazının reddine karar verilmiştir" denildi. 

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...