Çarşamba, Ekim 26, 2016

Ümraniyespor U17 'Aslan' kesildi


Coca Cola U17 Gelişim Ligi 1.Bölge A Grubu'nda Ümraniyespor, lider Galatasaray'ı 1-0 yenerek rakibine bu sezon ilk yenilgisini tattırdı.

Hekimbaşı Stadı'nda oynanan ve büyük çekişmeye sahne olan maçta Kırmızı-Beyazlılara üç puanı getiren gol 77. dakikada Batu Berk Ertuğrul'dan geldi. Üçüncü sıradaki Ümraniyespor böylece altıncı hafta sonunda puanını 14'e çıkardı ve lider Galatasaray'la aradaki puan farkını 1'e indirdi. İlk beş maçını kazanan Gaşatasaray ise bu sezon ilk yenilgisini aldı.



Akdoğan: Ümraniyespor'u daha ileriye taşıyacağız
Uzun yıllar İçerenköy İdman Yurdu'nu çalıştırdıktan sonra bu sezon başında Ümraniyespor U17 Takımı teknik direktörlüğü görevine getirilen Serhat Akdoğan, oturtmaya çalıştıkları yeni sistemin meyvelerini verdiğini söyledi. Akdoğan, Ümraniyespor'da sağlıklı ve profesyonel bir çalışma ortamı bulunduğunu belirterek "Kulübümüz alt yapıya büyük önem veriyor. Biz de bu oluşum içinde Ümraniyespor'u daha ileriye taşımak istiyoruz. Ben U17 takımımızdaki gençlerin ilerleyen dönemde Ümraniyespor forması altında 1. Lig hatta belki de Süper Lig forması giyeceklerine inanıyorum" dedi.




Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.