Çarşamba, Ekim 26, 2016

İstanbul Malatyaspor 90'da yıkıldı


İstanbul Süper Amatör Küme 9. Grup'ta İstanbul Malatyaspor ve Pazariçi Köprülüspor Rami Stadı'nda karşılaşırken mücadele 1-1 sona erdi. Malatyaspor son anlara önde girse de 90'da yediği golle 1 puana razı oldu.

Mücadele öncesi Malatyaspor 10 puana, Köprülüspor ise 7 puana sahipti. Pazariçi Köprülüspor sahaya altyapıdan takviyeli gençlerden oluşan bir kadro ile çıkarken Malatyaspor ise tecrübeli oyunculardan kurulu bir kadrosuyla sahada yerini aldı.

Karşılaşmaya her iki takım da kontrollü başladı. İlerleyen dakikalarda karşılıklı ataklar vardı. Pazariçi Köprülüspor kendi sahasında ayağa paslarla oyun kurarken İstanbul Malatyaspor savunmasının çok öne çıkması nedeniyle rakip savunma arkasında aradığı gölü bulamadı. Malatyaspor ise ani kontrataklarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı ve geliştirdiği ataklar sonuçsuz kaldı. İlk yarıda beklenen gol gelmedi ve taraflar soyunma odasına golsüz eşitlikle gittiler. 

Goller ikinci yarıda
Mücadelenin ikinci yarısında her iki takım da müthiş süratli bir futbol ortaya koydu. 60. dakikada Malatyaspor'un kazandığı serbest atışta topun başına geçen İnan kalecinin uzanamayacağı köşeden topu ağlara yolladı ve durumu 1- 0 yaptı. 

Golden sonra ataklarını sıklaştıran Pazariçi Köprülüspor'da sahneye 90. dakikada Süleyman çıktı. Sol taraftan kullanılan topta bu futbolcu güzel bir vuruşla son sözü söyledi.1-1

Gol pozisyonu bol mücadelesi ve seyir keyfi yüksek maçta her iki takım da sahadan 1 er puanla ayrıldı. Malatyaspor haftaya deplasmanda İstanbul Esenler Tokat, Pazariçi Köprülüspor da kendi sahasında İkitellispor ile karşılaşacak.

HABER-FOTOĞRAF: EROL EFTEKİN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...