Pazar, Ekim 30, 2016

Tepecik Anadoluspor evinde kayıp

İstanbul 1. Amatör Küme 3. Grup'ta Tepecik Anadoluspor evinde konuk ettiği Denizköşkler'e 2-1 mağlup oldu. Oyunun hakimi olan Denizköşkler, gole de erken kavuşunca özgüveni yüksek bir oyun sergiledi.

Karşılaşmanın 20.dakikasında Denizköşkler deplasmanda Murat Aslan'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Yediği gol ile şoka uğrayan ev sahibi ekip, golün şokunu kısa sürede atlatarak beraberlik golü için rakip kaleyi ablukaya aldı. Ev sahibi ekip dakikalar 34'ü gösterirken, Alim'in ortasında arka direkte Furkan Mollamehmetoğlu'nun yakaladığı pozisyonu gol ile değerlendirince maçta eşitliği yakalamış oldu. İlk devre'nin bitmesine 2 dakika kala Denizköşkler atağında kırmızı beyazlı ekibin ceza sahası önünde yaşanan pozisyonda yapılan faulde içerde mi dışarda mı tartışmaları esnasında orta hakem Batuhan Kapancı önce serbest vuruş verdi. Ardından yardımcı hakem ile görüştü ve bu kez beyaz noktayı gösterdi.Muhammet Can Duman'ın kullandığı vuruşu kaleci Savaş Demirel ilk anda topu çıkartsa da dönen topu tamamlayan Muhammet Can maçta 2-1'lik skor avantajını yakaladı.

Maçta ikinci yarı orta sahanın kontrolünü tamamen ele geçiren Denizköşkler, ileride etkisiz performans ortaya koyunca farkın açılmasına Anadoluspor defansı müsade etmedi. Anadoluspor ileri uçta yapılan oyuncu değişlikleriyle hareketlik getirse de ikinci yarıda çok çabalamasına karşın bir türlü aradığı golü bulamayınca, kendi evinde sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN İŞBAŞAR

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...