Cuma, Ekim 21, 2016

Çatalcaspor çok mutlu

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta haftayı 1-0’lık Derincespor galibiyetiyle kapayan Çatalcaspor’da büyük sevinç yaşanıyor. Bu sezon deplasmandan ilk galibiyetlerini çıkaran sarı-kırmızılılar, bunun devamı için takım olarak devam ettirmeyi amaçlıyor. 


Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Çanakkale Dardanelspor maçının hazırlıklarını büyük bir neşe içerisinde sürdüren Çatalcaspor’da tek hedef galibiyet. 


Derincespor maçında kazanmak için büyük çaba gösteren oyuncularını kutladığını söyleyen Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, ligde enteresan sonuçların alındığına vurgu yaptı. Üst sıraları zorlayan takım olmak için çaba göstereceklerini söyleyen Başkan Gökçe, “Bizim grupta her takım her takımı yenebilecek güçte. Müsabakalara iyi konsantre olan ve o gün kendini hazır gören takımın kazanma şansının yüksek olduğuna alınan neticelerle hepimiz şahit olduk. Pazar günü taraftarımızın desteği ile Çanakkale Dardanelspor’u da mağlup edip çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. İnşallah arzuladığımız neticeleri alır grupta kendimize iyi bir yer tutarız. Derincespor maçından üç puanla ayrılan oyuncularımızı ve teknik ekibimizi yürekten kutluyor, aynı başarıyı Çanakkale Dardanelspor maçında da göstermelerini bekliyorum” dedi, 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.