Cumartesi, Ekim 29, 2016

Ortaçeşmespor 'çekmece'yi açamadı

İstanbul Süper Amatör Küme 2. Grup'ta Ortaçeşmespor, öne geçtiği karşılaşmada Küçükçekmecespor ile 1-1 berabere kaldı. 

Ortaçeşme Stadı'nda oynanan karşılaşmayı yaklaşık 150 seyirci izledi.

20. dakikada sağ kanattan Murat Kaba'nın ortasında Gökhan Demirci'nin penaltı noktası üzerinde yaptığı kafa vuruşu filelerle buluştu.

Bu gole konuk ekip 78. dakikada yanıt verdi. Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta kaptan Harun topu kafayla altıpasa indirdi. Ortaçeşmespor savunma oyuncularına çarpan top filelere buluştu. Bu gol mücadelenin de skoru oldu ve karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.

İlk yarı Ortaçeşme, ikinci yarı Küçükçekmece
Küçükçekmecespor takımı özellikle ikinci yarı son derece iyi bir futbol sergiledi. Oynadığı oyunla bulunduğu yeri hak etmediğini gösterdi. Ortaçeşmespor ise ilk yarı oyunun hakimiydi. İkinci yarıya daha dengeli başladı. 60'dan sonra Küçükçekmecespor gol için rakip kale önünde görünmeye başladı. Ortaçeşmespor da 1-0'dan sonra birçok gol fırsatını değerlendiremeyince oyunun sonuna doğru yediği golle beklemediği bir beraberlikle sahadan ayrıldı.


Küçükçekmecespor takımının ikinci yarıda bir topu direkten döndü. İkinci yarıda oyun bir o kalede bir bu kalede oynandı. Son 10 dakika oyunu rakip ceza sahasına yıkan Ortaçeşmespor bir çok net pozisyonu değerlendiremedi.

HABER-FOTOĞRAF: ÜMİT YILMAZ








Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...