Çarşamba, Ekim 26, 2016

Bağcılar Güneşlispor gözünü zirveye dikti

İstanbul Süper Amatör Küme 5. Grup'ta mücadele eden Osmaniye İstiklalspor ile Bağcılar Güneşlispor, Bakırköy 1 Nolu Sahada karşı karşıya geldi. Üst sıraları ilgilendiren iki takımın karşılaşmasındaki maçı Bağcılar Güneşlispor 2-1 kazanmasını bildi.

Ev sahibi takım Osmaniye İstiklalspor sahaya kalede Erdoğan, Uğur, Ümit, Yunusemre, Ellyasa, Gökhan, Zafer, Hatip, Fatih, Mehmet, Ali ilk on biri ile çıktı.

Misafir takım Bağcılar Güneşlispor’da teknik patron Arif Çil ise kalede Metin, Fatih Dumlu, Fatih Ahmet Dursun, Oğuzhan Yolcu, Yunus, Akın, Hasan, Doğukan, Hakan, Çağlar, İbrahim Maden on biri ile sahaya çıktı.

Karşılaşmayı Berkay Erdemir yönetirken, yardımcılıklarını Orhan Şimşek, Ergin Emin Yüksel yaptı. Karşılaşmaya iyi başlayan misafir takım Bağcılar Güneşlispor oyunda hakimiyeti eline aldı. Ayağa pas yaparak rakip kalede tehlikeler yaratan Bağcılar Güneşlispor yakaladığı bir serbest atışta stoper Yunus’un yüksek topa güzel bir kafa vuruşuyla 5.dakika da golü buldu.

Osmaniye İstiklalspor golün şokunu üzerinden atmakta zorlandı. Bağcılar Güneşlispor rakibine alan bırakmayarak ayağa top yaparak rakip kalede gol aramayı sürdürdü. Peş peşe goller kaçıran Bağcılar Güneşlispor 20.dakika da Çağlar Akdoğan ile ikinci golü buldu.

İkinci golü kalesinde gören Osmaniye İstiklalspor da rakip kalede gol aramaya başladı. Gol denemelerinde başarısız olan Osmaniye İstiklalspor kaleci Metin’i iki net pozisyonda geçemedi. Bağcılar Güneşlispor’da farkı arttırmak için rakip kalede yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Karşılaşmanın ilk yarısında soyunma odasına Bağcılar Güneşlisporun iki farklı galibiyeti ile gidildi.
İkinci yarı da Osmaniye İstiklalspor daha istekli ve oyunda dengeyi kuran ve rakibinin üstüne giden bir oyun sergiledi. Bağcılar Güneşlispor’da ayağa pas yaparak rakip kalede gol yollarında başarılı olmak istemesine rağmen olamadı. Maçın doksan dakikasının sonuna 5 dakika ilave edildi. 

Osmaniye İstiklalspor yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Bağcılar Güneşlispor savunmasında Yunus ve Oğuzhan’ı geçemeyen Osmaniye İstiklalspor kaleci Metin’i de geçmekte zorlandı. Maçın 90+4 dakikasında bir yan topta topa yükselen Fatih Torun rakip fileleri havalandırarak aradaki farkı bire indirdi. Golden sonra bir pozisyonda 90+5.dakika da Osmaniye İstiklalspor’dan Yunus Emre kırmızı kartla oyundan atıldı. Son dakikayı Osmaniye İstiklalspor on kişi tamamladı. 

Karşılaşma da başka gol olmayınca maç misafir takım Bağcılar Güneşlisporun 1-2 üstünlüğü ile tamamlandı.

Bağcılar Güneşlispor yedinci hafta sonunda 4 galibiyet 2 beraberlik 1 yenilgi alarak 14 puanla gurupta 2.sırada yer aldı. Osmaniye İstiklalspor 11 puanda kalarak üçüncü sırada kaldı. Gelecek hafta Bağcılar Güneşlispor kendi taraftarı önünde Mecidiyeköyspor ile karşı karşıya gelecek.

(Güneşli Haber)


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.