Pazartesi, Ekim 31, 2016

Moldova'ya gidecek amatörler belli oldu


12-18 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan UEFA Bölgeler Turnuvası'nda, Moldova grubunda mücadele edecek olan İstanbul Karması'nın 18 kişilik kadrosu belli oldu.

7-12 Kasım tarihlerinde Riva'da kampa girecek isimler şunlar:



6 yorum:

Adsız dedi ki...

Şu Ekrem'i niye alırsınız kardeşim ya? Adamın 11 oynadığı maç yok.

mehmet dedi ki...

Ben şunu anlamadım bunu seçen hocanın fatih terimden farkı yok oynamayan oyuncu grubunu hepsini bir arada seçmiş bula bula bakırköy un sagbekimi var ondan iyisimi yok Meriç kendi 1tane maçı yok raşit 10 tane yiyen takım oyuncusu Serkan kendi takımında oynamıyorvs ben bu yapılan torpil ve adaletsizliği kınıyorum. Bende çocuguma söyleyeyim top oynamadim birşey yapmasin belki secersiniz bu oyuncu grubunu neye gore seçtiler onun açıklamasını bekliyorum yerel futbol ekibinin bu konuyla da ilgili bir açıklama sini bekliyorum saygılarımla Mehmet unal

Sev'e Mektuplar dedi ki...

Mehmet Ünal bey, Yerel Futbol olarak bizim bu konuda bir açıklamamız yahut yorumumuz olamaz. Beklediğiniz açıklama TFF tarafından yani bu kadronun oluşumuyla ilgili kişiler tarafından yapılmalı. Henüz bu yönde bir açıklama yok, olduğu takdirde de yayınlarız.

Unknown dedi ki...

Öncelikle yerel futbola amatörlere vermiş olduğu hizmetten dolayı çok teşekkür ediyorum, sesimiz olmaya devam ediyorsunuz.Ben süper amatör küme 9. Grupta lider olan Başakşehir Kartal sporun hocasıyım Fahri Tatlı, yukarıda arkadaşlarımın yazdığı her doğru söze katılıyorum, ilave katkı yapmak istiyorum.Amatör milli takım seçicileri kimlerdir, benim takımımın yaş ortalaması 22 98 doğumlu iki tanede oyuncu oynatıyorum, bizi herhengi birinin gelip izlediğini görmedim ve şu anda lider durumdayız bu davranış benim oyuncularıma saygısızlıktır. 3 yıllık bir kulübüz ve süper amatördeyiz buralara seçilebilmek için 20-30 yıllık kulüptemi top oynamak gerekiyor ya da önemli yerlerde bir tanıdığın mı olması gerekiyor ? İşte ülke teknik koordinatörümüz bu işleri böyle koordine ederse daha çok yurtdışında yetişen oyuncu arar ondan sonra da çok başarılı gençlerimiz var der, başkalarının yetiştirdikleriyle övünür. Benim 94 doğumlu bir stoperim var 1.96 boyunda şu anda en kötü bir 3.lig takımında banko oynar kim izledi bu oyuncuyu, ülke milli takımlarının ihtiyacı olan bir bölge, lütfen adil olalım telefon ederek önerilen oyuncular yerine, izlenerek alınan oyuncularla kadro oluşturalım, havalar artık soğudu ama biraz sıcaktan çıkalım emek verelim.


Saygılarımla,

Fahri TATLI

Unknown dedi ki...

Herkese hayırlı akşamlar yapılan yorumlara bire bir katılıyorum.Bende bildiklerimi anlatayım amatör alt yapı seçmenlerini 3 senedir takıp ediyorum çoğu önceden tespit edilen akademi ligi oyuncuları ve insiyatifi olan oyuncular ve a takım içinde yapılanlarlar genellikle tercih edilenler ve hocaların özellikle tavsiye uzerıne seçilenler kaç tane süper kaç tane 1. Amatör kaç tane 2. Amatör maç seyredildi kime göre neye göre secılen oyuncular bunlar tabıkı bu oyuncular kötü anlamına gelmiyor benimde seyrettıgım begendıgım oyuncular var aralarında ama işte tercihlerde adaletli davranıldığına inanmıyorum gerçi su andı Türk futbolunda neyı konuşuyoruz A millide neler oluyor ki kımseye bişey dıyemıyor Kıme neyı anlatıcaz

Unknown dedi ki...

Amatör küme bitmiş futbol bitmiş neyi konuşalım

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.