Pazar, Ekim 30, 2016

Alibeyköyspor'un hamleleri 3 puan getirdi

İstanbul Süper Amatör Küme 10. Grup'ta Alibeyköspor, ikinci yarıda yapılan değişiklikler ile sonuca giderek Sekbanlarspor'u 3-0 mağlup etti.

Alibeyköy Stadı'nda oynanan karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayrılmak isteyen ev sahibi ekip ile konuk Sekbanlarspor'un çabaları, skor tabelasını değiştirmedi ve taraflar soyunma odasına 0-0'lık sonuçla gitti. 

Değişim kan getirdi
İkinci 45 dakikada Alibeyköyspor kenar yönetiminin yaptığı değişiklikler sonuç getirdi. Bu bölümün ilk çeyreğinde konuk Sekbanlarspor rakibine baskı kurdu; gelişen ataklarda bir topu da direkten auta gitti. 

Rakibinin baskısını kuran ev sahibi ekip ise sonuca gitmesini bildi. Fahrettin, Selim ve Sefa ile goller bulan Alibeyköyspor, sahadan 3-0 galip ayrılarak üç puanın sahibi oldu. 

Bu galibiyetle puanını 12'ye yükselten Alibeyköyspor, dördüncü sıraya yükseldi. Eyüp ilçesi temsilcisi, haftaya Beyoğlu Yeniçarşıspor ile deplasmanda karşılaşacak. Dokuz puanda kalan Sekbanlarspor ise küme düşme hattına, sekizinci sıraya geriledi. Lacivert Sarılı ekip, sahasında İstanbul Sinopspor'u konuk edecek. 

YerelFutbol.com




Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.