Cumartesi, Ekim 29, 2016

Aksaray zirve aşkına

İstanbul 1.Amatör Lig 10.grup mücadelesinde iki Fatih ilçesi temsilcisi Mimarsinanspor ile Aksarayspor, Fatih Mimarsinan Stadı'nda karşı karşıya geldi. Doksan dakika sonunda sahadan 3-0'lık skorla galip ayrılan Aksarayspor zirve takibini sürdürdü.

Goller defanstan

Mücadelenin 15.dakikasında Şaban'la öne geçen konuk ekip, 26.dakikada günün en etkili isimlerinden Şaban'ın güzel kafa vuruşu ile farkı ikiye çıkarttı 0-2. Defans oyuncusu kendisinin ve takımının ilk yarıdaki gol yükünü sırtladı. Ev sahibi ekip oyunda üstünlüğü ele geçirmeye çalışsa da net bir pozisyon bulamadı. Aksarayspor ileri uçta Erhan ve Halim ile etkili pozisyonlar buldu ancak farkı açamadı.

Erhan'dan örnek davranış  

İlk yarının son dakikalarında Aksarayspor'dan Erhan vuruşu dışarı gitti. Bu pozisyonda mücadelenin hakemi Berkay Hayır korner kararı verirken, Erhan topun rakibine çarpmadığını söyleyerek fair-play adına örnek bir davranışta bulundu.

İkinci yarıda rüzgarı da arkasına alan ev sahibi ekip oyunun tek hakimi oldu. Sağlı sollu ataklarla Aksarayspor kalesini ablukaya alan ev sahibi ekip konuk ekibin defans hattını aşamayınca net bir fırsat bulamadı.


Bayrak kalkmadı ortalık karıştı

Mücadelenin 68.dakikasında Mimarsinanspor sağ kanattan etkili bir atak geliştireceği esnada mücadelenin hakemi Berkay Hayır ofsayt kararı verdi, yardımcı hakeminin bayrak kaldırmadığını farkeden mücadelenin hakemi hava atışı ile oyunu tekrardan başlattı. Mimarsinanspor'lu oyuncular ve teknik heyeti karşılaşmanın hakemine yoğun itirazlarda bulundu.

78.dakikada ani gelişen atakta Halim'in asistinde Erhan topu ağlara yollayarak karşılaşmanın skorunu belirledi 0-3.


Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN






Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.