Pazar, Ekim 30, 2016

Şişli Yayla kaçtı, Kilyosspor yakaladı

İstanbul 1. Amatör Küme 6. Grup'ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Şişli Yaylaspor, sahasında Kilyosspor karşısında iki kez öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayarak 2-2 berabere kaldı. 

Feriköy Stadı'ndaki karşılaşmanın başlama düdüğünün ardından ev sahibi ekip kaptan Ufuk Filik'in golüyle öne geçti. Konuk Kilyosspor bu gole Dinçer Sekin ile karşılık verdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi. 

Emre ayakta tuttu
İkinci 45 dakikada ev sahibi Yeşil Beyazlılar hızlı hücumlarla gol ararken, konuk ekip topla daha fazla oynayan ve net fırsatlar bulan taraftı. Bu bölümde Şişli ilçesi temsilcisinde kaleci Emre Kuru, çok net pozisyonlarda inanılmaz kurtarışlar yaparak takımını ayakta tutan isimdi. 

90'da uzaktan avladı
Karşılaşmanın hakemi Kadir Cengiz, normal süreye beş dakika eklediğini işaret etmesinin ardından Şişli Yaylaspor, kaleyi cepheden gören, yaklaşık 25-30 metre mesafeden serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen kaptan Ufuk Filik, mükemmel bir vuruşla kaleci Volkan'ı mağlup etti. 

Son sözü Hakan söyledi
Mükemmel bir golle öne geçen Şişli Yaylaspor, skoru koruyamadı. Golden iki dakika sonra ceza sahasında oluşan karambolde topu en son önünde bulan Hakan, Sarıyer ilçesi temsilcisine beraberliği getiren isim oldu. 

Sahadan birer puanla ayrılan iki takımdan Şişli Yaylaspor, puanını beş yaparak sekizinci sırada yer aldı. 11 puana yükselen Kilyosspor ise averajla ikinci sırada yer aldı. 

STAT: Feriköy
HAKEMLER: Kadir Cengiz, Emre Beyhan, Ufuk Ünaldı
ŞİŞLİ YAYLASPOR: Emre, İlkay, Bünyamin, Gökhan, Ufuk, Talha, Mazlum, Alican, Mehmet, Gurur, Aykut
TEKNİK SORUMLU: Serkan Yurdagül
KİLYOSSPOR: Volkan, Berk, Cevdet, Azizcan, Yunus, Hakan, Uğur, Oğuzhan, Enis, Dinçer, Deniz, 
TEKNİK SORUMLU: Nedret Oğuz Aydoğan
GOLLER:  (2) Ufuk Filik (Şişli Yayla) /  Dinçer, Hakan (Kilyosspor)

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER






Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...