Pazartesi, Ekim 31, 2016

Kozlu Belediyespor'dan Yerel Futbol ekibine saldırı

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta oynanan Geredespor - Kozlu Belediyespor karşılaşmasında görev yapan Bolu temsilcimiz, konuk ekip oyuncularının fiili saldırısına maruz kalmıştır. 

Bolu Karaçayır Sahası'nda oynanan karşılaşmada, bir pozisyon sonrası auta çıkan topu sert bir üslup kullanarak isteyen konuk ekip kalecisi Hamit Çevik'in çağrısı karşısında, asli görevi dışında herhangi bir adım atmayan Bolu temsilcimiz Ali Can Duman, fiili saldırıya maruz kalmıştır. 


Mesnetsiz saldırının ardından Kozlu Belediyespor oyuncusu Serbay Aydın da Basın Mensubu arkadaşımıza tehdit sözleri savurmuştur. Karşılaşmanın hakemi ise bu yaşanan bu olay karşısında hiçbir adım atmamış, sadece görevini yapan arkadaşımızı saha dışarısına çıkarmıştır. 

Asli görevini yaparken menfur olaya maruz kalan Bolu temsilcimize yapılan saldırıyı kınıyoruz. 




1 yorum:

Unknown dedi ki...

Sizin gazetecilik anlayışınız nasıl ben anlamıyorum.yapığınız habere bak.siz doğruyu değil yandaşınızı destekliyorsunuz.100 kişi orda20 kişiyw saldıran bolulu taraftar bozuntularını niye yazmıyosun.kafamıza koca koca taşlar atan boluluları niye yazmıyosun.ayıp size ayıp.ama Kozlu yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmaz.o hocanız buraya gelecek.bizleri sürekli tahrik eden topçunuz burak toker buraya gelecek.eğer adamlarsa taraftarınız da buraya gelecek.o zaman bakacağız olay nasıl yapılır

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...