Perşembe, Ekim 20, 2016

Sonbay: Yarım kalan işi bitireceğiz

İstanbul 1.Amatör Lig 4.grup ekiplerinden Küçükçekmece İdmanyurdu geçtiğimiz sezon kıl payı kaçırdığı Süper Amatör Lig'e yükselmek için işi sıkı tutuyor.

Geçtiğimiz sezon grubunu ikinci sırada tamamlayan ve Esenler Tokatspor ile Play-Off mücadelesinde karşı karşIya gelen Küçükçekmece temsilcisi penaltılar sonunda rakibine boyun eğmişti.

Takımı aldığı 2.Amatör Lig'den 1.Amatör Lig'e çıkartan ve aynı sezonda da Esenler Tokatspor'a penaltılar sonucu elenen Küçükçekmece temsilcisinin başarılı  Teknik Direktör Zeki Sonbay tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti.

Hafta sonu oynanan ve 4-0'lık galibiyetle ayrıldıkları Kocamustafapaşaspor maçından sonra sitemize açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam '' Geçtiğimiz sezon talihsiz bir şekilde üst lige çıkamadık. Bu sezon da zorlu bir gruptayız. Tek hedefimiz var o da şampiyonluk. Grubumuzda birçok takım iddialı, Kağıthane çok önemli transferlere imza attı ancak biz de çok iyi bir takımız. Bu sezon yarım kalan işimizi tamaylayacağız ve Süper Amatör Lig'e yükselmek için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz''. dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN 


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...