Pazartesi, Eylül 23, 2013

'TFF, yakın kulüpleri kollamaktan vazgeçsin'

İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup'ta, haftayı 1-0'lık Kartal Bulvarspor yenilgisiyle kapatan CFS Bağcılarspor'da TFF İstanbul İl Temsilciliği'ne büyük öfke var. Bağcılar ekibi çok sert bir açıklama yayınladı.



"TFF İstanbul duy sesimizi" başlığıyla, Kulüp Başkanı Cemal Boğatekin'in imzasıyla yayınlanan açıklamada şu ifadeler yer aldı:


"TFF İstanbul İl Temsilciliği Tekrar İş Başında. Federasyon kendine yakın kulüpler için çalışmaktan vazgeçsin. Her kulübe aynı seviyede dursun. Geçen sezon Yeniköy ve Kuştepe, bu sezon kimleri koruma altına aldınız. Dün oynadığımız Kartal Bulvar müsabakasında Hakem Kamil Karaytu rakip takımın formasını giyseydi, bu kadar yanlı kararlar veremezdi.
Bu Durumu Şiddetle Kınıyoruz.


Bizim gibi amatöre gönülden hizmet veren takımları ve yöneticileri bıktırdınız. geçtiğimiz sezon 8 futbolcuyu profesyonel liglere verdik. Her yıl Galatasaray, Beşiktaş, Kasımpaşa, İBB gibi güzide kulüplerimizin alt yapılarına sporcular vermekteyiz. Ama kimin umurunda!


Siz sadece size yakınlıkları ile bilinen kulüplerin taraftarlığını yapıyorsunuz. Onları korumak adına diğer takımların haklarını gasp ediyorsunuz. Bu yıllardır aynı senaryo devam ediyor. Sonra Türkiye'de futbol niye gelişmiyor. Sadece toplantılarda boy gösterip, laf salatası yapıyorsunuz.


Yeter artık!
Yazık..."


 

2 yorum:

Gürkan dedi ki...

1.hafta yahya kemali yendiğimizdede aynı yorumlar yapılmıştı. Bunlardan vazgeçin ve lütfen objektif haber yapın

Efkan dedi ki...

İyi de bizim suçumuz ne? Rakipleriniz gayet resmi kanallardan açıklamalar yapıyor. Biz kafamızdan yazmıyoruz sonuçta bunları

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...