Cumartesi, Eylül 07, 2013

Sakarya Bayanlar bu yıl iddialı

TFF 2.Lig temsilcilerinden Sakarya Bayan Futbol Kulübü yeni sezona iddialı giriyor.


Şampiyonluk sözü


Onursal başkanı Osman Halil'in desteği ile Karasu'da sezon başı kampına girecek olan Sakarya ekibi iddialı. Osman Halil'in söz verdiği 4-5 yeni transfer ile başa oynayacak bir kadro oluşturacak olan Sakarya Bayanlar, onursal başkanlarına "şampiyonluk" sözü verdiler.


Transferler başladı


İlk olarak teknik direktör konusuna yoğunlaşan Sakarya Bayanlar, son iki sezondur Karadeniz Ereğli'de görev yapan Efe Ali Küçük ile anlaştı. Kaleci mevkisi için Sakarya Yenikent Güneşspor'da yetiştikten sonra Gölcükspor ve Adana İdmanyurdu'nda oynayan, son iki yıldır da Lüleburgaz 39'un kalesini koruyan Gülüzar Soğukçelik ile anlaşma sağlandı. Savunmanın ortasına ise geçen sezonu Gaziantep Fıstıkspor'da geçiren Hamide Başaran Sakarya Bayanlar'a geri dönüyor. Birkaç nokta transfer daha yapılarak yeni sezon kadrosu tamamlanacak.


Karasu kampına 22 sporcu götürülüyor


Sakarya Bayanlar'ın Karasu kampı kadrosu ise şu şekilde oluştu : Özlem Aktaş, Hamide Başaran, Hayriye Başdemir, Pelin Nur Çelebi, Özlem Utku, Gözde Kahraman, Gizem Gez, Yasemin Eski, Ebrar Kurt, Sinem Çetin, Mine Yılmaz, Dilbest Öztürk, Burçin Gökmen, Çilem Bayraktar, Elanur Keleş, Aybüke Dağ, Semiha Tekin, Gizem Taşdelen, Yaren Bayer, İnci Nur Köse, Gamze Aydın, Betül Öredi.


Erdem G


 

Hiç yorum yok:

Sultangazi ve Dikilitaş play-off oynayacak

İstanbul SAL Klasman'da normal sezon sona erdi.