Pazartesi, Eylül 16, 2013

Şafak 76 lige iyi başladı

Tarihinde ilk kez 1. Amatör Lig'de mücadele eden Şafak 76, 5. Grup'taki ilk maçında Karayolları Yeni Özkartalspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti.



Maça ev sahibi ekip çok hızlı başladı ve henüz 1. dakikada bir penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Hakan direğe takıldı. 39. dakikada iki takım futbolcuları arasında başlayan tartışma büyüdü ve tribünlere de sıçradı. Araya girenler sayesinde olaylar yatıştı.


İki ekibin de taraftarlarının desteğiyle büyük mücadele verdiği maçta Şafak 76, 67. dakikada Fatih'in ceza sahası içinde düşürülmesiyle bir penaltı daha kazandı. Bu kez topun başına Cemal geçti ve kalecinin sağından meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 74'te Hakan'ın ortasını çok iyi takip eden Fatih topu tam köşeden ağlarla buluşturdu: 2-0


Son çeyrekte Gaziosmanpaşa temsilcisi Yeni Özkartalspor birçok gol pozisyonuna girse de kaleci Hüseyin'i geçemedi. Maç da 2-0 sona erdi. 


Stat: Bağcılar Mahmutbey
Hakemler: Erol Kurt *** Osman Bekar *** Serhan Zeybel ***
Şafak 76 SK: Hüseyin *** Ahmet *** Onur *** Uğur *** Cafer *** Ufuk *** Tayfun *** Hakan****(Ertan**) Hasan *** (Fatih****) Ali rıza *** Cemal ****(İsa **)
Yeni Öz Kartalspor: Ömer *** Özkan ** Halil ** Ali ** Kaan ** Orhan* (Kemal *) Şakir ** Aydın ** Mehmet * (Celil*) Celil* ( Enes *) Mehmet Köse ** Erhan ***
Gol: Cemal (67 pen), Fatih (74)


HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU


Not: Karşılaşmanın saha komiseri olan sayın Cüneyt Aşıcı'ya yardımlarından dolayı teşekkür ederim


[gallery columns="5" link="file" ids="80666,80667,80668,80669,80670,80671,80672"]

3 yorum:

sporsever dedi ki...

Oncelikle safak 76 taraftarlarinin ve futbolcularinin ligin ilk macinda bu kadar gerginlik cikardiklarina cok sasirdim kaldi ki ozkartal spor bu sene taraftarlari ve futbolculariyla centilmenlik icin kenetlenmislerdi olaylari cikaran safak 76 taraftarlarini sporseverligi davet ediyorum ozkartalin adi cikmis diye takimlarin gerginlik cikarmasi da ayri bi soru isareti safak 76 kulubunu tüm kamaoyunun onunde ozkartal spor ve saldirdigi ozkartal taraftarlarindan ozur dilemeye davet ediyorum ...

kadir dedi ki...

Sporsever rumuzlu arkadaşım,
Maç içerisinde futbolcular arasında bazen problemler olabilir.Ama önemli olan maçın hem sahada hem tribünde dostça geçmesidir.
Evet ilk yarının sonlarına doğru bizim oyuncunun o an canın yanmasıyla yapmış olduğu agresif davranıştan dolayı bir an bir gerginlik oldu ama onun dışında maç içerisinde ve dışında bir problem olmadığını düşünüyorum.Keşke o pozisyon olmasaydı da maçın başlığıda böyle geçmeseydi.Şunu da hatırlatmak isterim ki o pozisyonda sarı kart gören 2 nolu oyuncunuzun suçsuz olduğunu söyleyerek sarı kartını hakeme iptal ettirende Şafak 76 teknik heyetidir.
Maç öncesi takımınızı saha dışında karşılayıp kendilerine hoşgeldin dediğimiz gibi,maç sonrası yine aynı şekilde kendilerine teşekkür edip yolcu ettik.Maç sonunda iki takımında taraftarının konuşarak ayrıldığını gördüm ki o esnada şahsen kendimde seyircinize tek tek
teşekkür ettim.

Keşke maç içerisinde ki o gerginlik te olmasaydı ama buda futbolda olabilecek muhtemel durumlar.Böyle ufak gerginlikleri büyüterek kulüpler arasına düşmanlıklar sokulmamalıdır.Bizimde kulüp olarak en çok dikkat ettiğimiz husus budur.
Bizim bilmediğimiz bir durumdan dolayı hoşnutsuzluk olmuş ise kusura bakmayın. Ligte kalan maçlarınızda başarılar dileriz.

Ekrem dedi ki...

Öncelikle maçın hakemine maç yönetmesi için izin veren herkese sitem ediyorum. Böyle hakemlik hadi hakemliği de geçtim böyle maç yönetimi de olmaz. Bu kadar insanın vebalinin altından nasıl kalkacaksınız? Şafak 76 lehine verdiği frikikten sonra yardımcı hakemin ofsayt bayrağını görüp "tamam gördüm" işareti yapıp frikiği kullandıracak kadar kötü hakemmiş. Bizim Özkartal olarak tepkimiz hakemlereydi ama ortam gerginleştikten sonra Şafak 76 taraftarlarının bize karşı "Delikanlıysanız gelsenize" vs gibi gülünç şeyler söylemesi ilginçti. Biz zaten sizin semtinize gelmişiz, şimdi ben söylüyorum "Delikanlıysanız Özkartal'a gelsenize" :)) Üstteki yorumda dendiği gibi maçtan sonra konuştuk Özkartal'a beklediğimizi söyledik. NASIL KARŞILANDIYSAK ÖYLE KARŞILARIZ. Kimsenin şüphesi olmasın.

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...