Pazartesi, Eylül 16, 2013

Nazilli Belediye genç bir ekiple geliyor

TFF Kadınlar 2.Lig'de geçen sezon playoff'a yükselme başarısı gösteren Nazilli Belediyespor'un teknik sorumlusu Abdurrahman Karataş Yerel Futbol'a takımın yeni sezon beklentilerini anlattı.


Karataş takımın 18 kişilik kadrosunun yaz aylarını yoğun bir antreman temposu ile geçirdiğini söyledi. Oyuncular üniversiteye başladıklarında onları kaybettiklerini vurgulayan Karataş, "Yaşı büyük oyuncuların beklentileri de yüksek oluyor. Biz de Nazilli Belediye'sinden bir miktar destek alsak dahi bu beklentileri karşılamamız mümkün değil. Nazilli'li kızlarımızı üniversiteler, beden eğitimi bölümlerine hazırlayacak bir eğitim programı şeklinde tasarladık çalışmalarımızı." dedi.


Bu amaçla, genç oyuncu geliştirmek için Cumhuriyet İlköğretim Okulu ile işbirliği yapan Nazilli Belediyespor'un burada 15 kız futbolcudan oluşan bir 2000-01 takımı oluşturduğunu belirten Karataş "Bunları yetiştirerek devam edeceğiz. Bizler de beden eğitimi öğretmeni olduğumuz için hem bunun değerini iyi biliyoruz, hem de velilerimiz benimseyerek, güvenerek gönderiyor çocuklarını." diyerek sözlerine son verdi.


Erdem G 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...