Pazar, Eylül 01, 2013

İFA ve Bağcılar yenişemedi

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta ilk haftayı Kağıthane yenilgisiyle kapayan İFA, cezası nedeniyle Firüzköy Stadı'nda ağırladığı Bağcılarspor'la 1-1 berabere kaldı.



İFA'nın geçen sezon Sultanbeyli Belediyespor'la oynadığı play-off maçı sonrası aldığı ceza nedeniyle karşılaşma Avcılar Belediyesi Firüzköy Stadı'nda oynandı. Karşılaşmanın seyircisiz oynanması gerekiyordu ancak tribünlerde 100 kadar İFA taraftarı vardı. Bu durum konuk ekip yönetimi tarafından şaşkınlıkla karşılandı.


Maçın ilk yarısında tempolu bir futbol izlendi ama günün isimleri kalecilerdi. Devre 0-0 bitti. Dakika 62'de defansın hatasını iyi değerlendiren Uğur meşin yuvarlağı ağlara göndermesini bildi ve İFA 1-0 öne geçti. Dakikalar 76'yı gösterdiğinde sağ taç çizgisinde meşin yuvarlağı iyi süren Erdal, Galatasaraylı Hagi'yi andıran bir stilde topu İFA ağlarına gönderdi. Maç da 1-1 sona erdi.


Stat: Avcılar Belediye Firüzköy
Hakemler: M. Salih Erol *** Caner Özaral *** Hüseyin Güneşli ***
İFA Spor Kulübü: Lokman ** Hüseyin ** Hakan** Serkan ** Adil ** Özkan** Özer *** Mahmut** Muhammed ** Efkan ***(Vural*) Uğur**** (Orhan**)
Bağcılarspor: Muharrem *** Rıdvan ** (Recep**) Kamil ** Altan ** Ferhat ** Serbay *** Sinan** (Erdal****) Yakup ** Muhammet ** (Burak Kapucu ** ) Gökhan ** Emre **
Goller: Uğur (62) / Erdal (76)

HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU
Not: Karşılaşmanın saha komiseri olan sayın Yüksel Karabulut'a yardımlarından dolayı teşekkür ederim


[gallery columns="5" ids="77795,77796,77797,77798,77799,77800,77801"]

3 yorum:

Tarafsiz dedi ki...

İlk yarida ofsayt gerekcesiyle verilmeyen bariz golu yazmayin sakın ha !

muhammed dedi ki...

sayın admın 100 kadar ıfalı yazmıssınız yahu o sıtatda en az 200 ıfalı vardı bırsuru guzel turıbun ornegı sergıledıler o resımlerı neden paylasmıyorsunuz anlamıs degılız

akd dedi ki...

Haberi yapan arkadaşımıza sorarız, elinde başka fotoğraf varsa paylaşır. Ancak şunu da unutmayın, haberi yapan kardeşimiz de sizin gibi tribündeydi. O açıdan ne kadar fotoğraf çekebilir takdir sizin.

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.