Çarşamba, Eylül 11, 2013

Çenesuyu Plajyolu kadın futbol takımı kapandı !..

İzmit Belediye bayan futbol takımının kapanması sonucu Çenesuyu Plajyoluspora geçen futbolcular, geçen sezon 2. Lig’ te şampiyon olup bir üst lige çıkma başarısı göstermelerine rağmen Çenesuyu Plajyoluspor’ un da maddi imkansızlıklar sonucu kapanmasından sonra ortada kaldı.


Daha geçen sezon 1.Lige yükselmişti


Geçen sezon Ankara’da 1. Lig’e yükselme maçlarında şampiyon olarak tarihinde ilk defa kadınlar futbol 1. Ligi’nde oynama hakkı kazanan ve antrenörlüğünü Osman Karakaya’nın yaptığı Çenesuyu Plajyoluspor, bu sezon yaşadığı maddi imkansızlıklar nedeniyle ligden çekilme kararı aldı. Daha önce, hiç ara vermeden 1. Lig hazırlıklarını sürdüren kulüp, oyuncularını birçok kulübün istediğini ancak vermek istemediklerini açıklamıştı. Ancak sponsor bulunamamasından kaynaklanan maddi imkansızlıklar sonucunda kulüp kapandı ve futbolcular da ortada kaldı.


Futbolcular Kocaeli'nin diğer iki kulübünü tercih etti


Kulübü geçen sezon çok iyi bir biçimde temsil eden futbolcular, geçen sezonun hemen ardından ara vermeden çalışmalarına başlamıştı. Kocaeli'nin diğer iki takımı olan Derince Belediyespor ve Karşıyaka Koleji'ni tercih eden yetenekli kadın futbolcular, Derince Belediyespor’a daha fazla eğilim gösterdi. Geçen sezon başarılı bir biçimde Çenesuyu Plajyoluspor için ter döken kulüp oyuncuları, bu sezon Kocaeli'nin diğer iki takımı için ter dökecek.


KAYNAK : Kocaeli Gazetesi

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.