Perşembe, Haziran 28, 2012

Silivrispor’da iç transferler imzayı attı

Silivrispor Futbol Takımının teknik patronu Tekin Aslıhan’ın verdiği raporlar doğrultusunda iç transferler bitirilerek önceki gün karşılıklı imzalar atıldı. 18 yıl sonra 3. Lige merhaba diyen Silivrispor’da yapılan olağan kongrenin ardından oluşturulan yönetim hazırlanan raporlar doğrultusunda transferlerini yapmaya devam ediyor.
Önceki gün Silivrispor tesislerinde gerçekleştirilen imza töreni ile birlikte iç transferler kendilerini Silivrisporlu yapan imzalarını attılar. Silivrispor Kulübü Başkanı Mustafa Saral’ın katılımı ile gerçekleştirilen imza töreninde ilk olarak Silivrispor ikinci kaptanı Yunus Yaşar imzasını attı. Sağ kanadın değişmez iki ismi Fatih ve Metin Paluli imzalarının ardından forvette Ersal, sol kanatta Vahit, kanat oyuncusu Feyyaz ve orta lan oyuncusu Gökhan tek tek imzalarını attı.


İmza töreninin ardından açıklamada bulunan Silivrispor Kulüp Başkanı Mustafa Saral; “Bugün imza atan genç kardeşlerimiz kulübümüzde uzun yıllardır top koşturup bizimle birlikte acı tatlı birçok anı paylaşmıştır. Yeni sezonda da onlarla birlikte güzel günler göreceğimize inanmaktayım. Bu oyuncularımızın haricinde l dışında bulunan Gencay Kenar, Volkan Melis Ersucan ve Metin Erdem kardeşlimizle de Salı günü geldiklerinde imzalar atılacak. Yine geçen seneki kadromuzda bulunan Nazif ve Burak isimli genç oyuncularımızın da yetiştirme bedellerinde sorunlar olduğu için beklemedeyiz. Bu iki oyuncunun da yetiştirme bedellerindeki sorunlar ortadan kalktığında onlarla da imza aşamasına gelme niyetindeyiz. İç transferin haricinde yine Salı günü bir aksilik olmadığı takdirde iki dış transferde imza attırma niyetimiz bulunmaktadır.


İlçe kulüplerine teşekkürler
İlçemizde yetişen oyuncularımızın yetiştirme bedelleri konusunda bizlere yardımcı olan Alibeyspor ve Fenerköyspor’a da teşekkür ederim. Hiçbir zorluk çıkarmadan oyuncularını verdiler.



Ligin zorluğunun bilincindeyiz
Biz önceki gün Ankara’da çekilen kuraların ardından grubumuzu belirledik. Burada zor veya kolay yorumu yapmak gereksizdir. 3. Lig kendi içinde zor bir lig bunun bilincinde hareket etmekteyiz. 3. Ligin şartlarına uygun bir takım kurmak ve akabinde de ilerisi için plan yapmak zorunluluğundayız. 15-16 Temmuz’da kesin olarak A takım seviyesinde ilk idmanımızı gerçekleştireceğiz. Bundan önce 9 Temmuz da denemeye gelecek olan oyuncuların seçmelerini yapacağız. Yeni sezonda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...