Salı, Haziran 26, 2012

Gemlik'te olaylı maç!


Bursa Gemlik  Stadı'nda oynan Amatör Lig maçında kavga çıktı. Hakemin maçı 10 dakikadan fazla uzatması sonrası gerilen ortamda yaşanan olaylarda sahaya giren bir seyirci yaralandı. Gemlik Çotanak ve Mudanya Bordospor takımlarının karşı karşıya geldiği karşılaşma da her iki takımdan 2’şer sporcunun kırmızı kart görmesi ve maçın uzaması sonrası ortam gerildi. Olaylarda bir Mudanyaspor taraftarı bacağından yaralanırken, emniyet güçleri olayları güçlükle kontrol altına aldılar.

Mudanya Bordo takımından bazı sporcuların küfür etmesi ve el hareketleri yapması sonrası yaşana gerginlik sırasında 99. Dakikada Bordo takımı 2.golü atarken futbolcular arasında kavga başladı. Mudanya taraftarının sahaya inmesinin ardından, Gemlikli sporseverlerinde sahaya inmesi ile büyük arbede yaşandı. Polis ekiplerinin müdahalesi olayların büyümesini önlerken, maçı izleyen Belediye başkan vekili Refik Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Necdet Yılmaz ve MHP İlçe Başkanı Osman Durdu'da Gemlik taraftarının sağduyu ile olaya yaklaştığını ancak konuk takımın maçın başından bu tarafa izlediği saldırgan tutumun sonuca yansıdığını ifade etti.


Hakemler ve sporcular polis korumasında soyunma odasına alınırken, bir Mudanyaspor taraftarı ise olayla sırasında bacağından yaralanarak hastaneye kaldırıldı.


Öte yandan olayları çekmeye çalışan basın mensuplarına basın yeleği soran Futbol İl Temsilcisi Volkan Özgül’ün maçı sahada sağlık görevlisi olmadan oynattığı da ortaya çıktı. Olaylar sırasında bacağından yaralanan vatandaşa sağlık görevlisi olmadığı için 112 acil ekibi müdahale etti. Maç tatil edilirken, 10 maçta 10 galibiyet alan Gemlik Çotanak spor camiası ise büyük üzüntü yaşadı.


KAYNAK: www.gemlikhaberci.com
Fotoğraflar, www.bursafutbolu.com sitesinden temin edilmiştir.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...