Çarşamba, Haziran 27, 2012

Caner'de Elmas oldu

Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk mücadelesi vermeyi amaçlayan Zonguldakspor, Edirne Gençlikspor’dan Sol Kanat Oyuncusu Caner Nurgör’ü renklerine kattı.


Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Zonguldakspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Şu ana kadar dış transferde kadrosuna Kozluspor’dan Stoper Barış Keserci, Kaleci Seyhun Türe, Forvet Oyuncusu Uğur Arda, Kahramanmaraş Belediyespor’dan Stoper Can Taylan, Gümüşhanespor'dan Sol Kanat Oyuncusu Umut Pusat, Sarayönü Belediyespor’dan Forvet Oyuncusu Tayyar Karadağ , Düzce’den Orta Saha Oyuncusu Behmen Behlül Seymen’i  kadrosuna katan Kırmızı-Lacivertli ekip, son olarak Edirne Gençlikspor’dan Sol Kanat Oyuncusu Caner Nurgör ile anlaşma sağladı. Zonguldakspor’un Transferden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Harun Demir, başarılı Futbolcu Caner Nurgör  ile bir araya gelerek  görüşme yaptı. Yapılan görüşmeler anlaşma ile sonuçlanınca Caner ile  sözleşme imzalandı. Anlaşma sonrası Kırmızı-Lacivertli  formayı giyerek objektiflerimize özel poz veren Caner Nurgör, duygularını şöyle dile getirdi: “Öncelikle beni bu formaya layık görenlere ve transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Zonguldakspor’un  büyük bir camia olduğunu biliyorum. İnşallah arkadaşlarımla el birliği ile çalışarak takımı hak ettiği yere çıkartacağız.”

29 Mayıs 1985 İstanbul Üsküdar doğumlu olan Caner Nurgör futbola İstanbulspor AŞ’de başladı. İstanbulspor AŞ’de üç sezon oynayan Caner, 2004 yılında Akşehirspor’a transfer olarak profesyonelliğe geçiş yaptı. Daha sonra sırası ile Balıkesirspor, Erdemin Belediye, Büyükçekmece, Zeytinburnuspor, Tepecikspor AŞ ve geçtiğimiz sezon ise BAL takımlarından Edirne Gençlikspor’da forma giydi.

HABER:EDA DEMİR-FOTOĞRAF:ERCAN AYGÜN
KAYNAK:www.demirmedya.net

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.