Perşembe, Haziran 28, 2012

Hüseyin Aydoğan imzayı attı!


İstanbul Bölgesel Amatör Lig Kulüplerinden Vefaspor, geçtiğimiz sezon Karagümrük’ü 3. Lige çıkartan, eski futbolcusu ve Teknik Direktörü Hüseyin Aydoğan ile yeniden anlaştı. Aydoğan için Vefaspor Kulübü’nde imza töreni düzenlendi.
Geçtiğimiz yıllarda da Vefaspor’da görev yapan Teknik Adam, Vefaspor’da geçen hafta yapılan Kongrede yeniden Başkan seçilen Mesut Gülbaran ile bugün yaptığı görüşmede anlaşmaya vardı.

Vefa Kulübü Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Hüseyin Aydoğan için Vefa Cemal Yener Tosyalı Caddesi üzerinde bulunan Kulüp Lokalinde imza töreni düzenledi. İmza törenine  Vefaspor Başkanı Mesut Gülbaran, Yöneticilerden Ahmet Işıkyıldız, Muhti İlbaylı, Necdet Uysal, Özer Sarı, Genel Kaptan Emrah Erdoğ ve Kulüp Müdürü Murat Köse ile Yardımcı Antrenör Hüseyin Tosun katıldılar.
Gülbaran: Hep birlikte başaracağız!
İmza töreninde bir açıklama yapan Vefaspor Başkanı Mesut Gülbaran, “2012-2013 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi'nde oynayacak Vefaspor’un Teknik Direktörlüğüne Kulübümüzün formasını giymiş, Teknik Direktör olarak da başarılı hizmetleri bulunmuş olan Hüseyin Aydoğan getirilmiştir. Hocamız, bu ligi en iyi bilen Teknik Adamlardan birisidir. Başarıları zaten ortadadır. Yeni teknik heyetimizle bu sezon başarılı olacağımıza inanıyorum. Vefaspor’u hep birlikte 3. Lige taşıyacağımıza inanıyoruz. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Aydoğan: Tek hedefimiz 3 Ligdir
Kulüp yöneticileriyle bir yıllık sözleşmeye imza atan Aydoğan ise uzun yıllar emek verdiği ve unutulmaz günler yaşadığı Vefaspor'da başarılı olmak için ekip arkadaşlarıyla birlikte ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi. Aydoğan “Vefaspor, Türk futbolunun en önemli Kulüplerinden birisidir. Böylesine güzel bir Kulüpte çalışmaktan kendim ve arkadaşlarım adına son derece mutluyum. Vefaspor’un bende çok ayrı bir yeri var, bunu her zaman söylüyorum. Burada çok güzel günlerim oldu. Bugün de burada tekrar Vefaspor’un başarısı için tertemiz, pırıl, pırıl bir sayfa açıp iyi başlangıçlar yapmak istiyoruz. Yönetim kurulumuz ve taraftarımız birlikte el ele verip Vefaspor’u arzu ettiği, layık olduğu yere çıkarırız, tek hedefimiz 3. Ligdir” diye konuştu.
Hüseyin Aydoğan’ın yönetimindeki yeşil-beyazlılar, 16 Temmuz 2012 Pazartesi günü ilk çalışmasını yapacak.

HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

2 yorum:

çağatay dedi ki...

Hüseyin hocam hayırlı olsun sonuna kadar yanındayız.

Ogün KOCA dedi ki...

Hüseyin Hocaya , yeni görevinde başarılar ...

Ogün Koca

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.