Salı, Haziran 26, 2012

Paşabahçespor'da dış transferde sürprizler yolda!

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Paşabahçespor yönetimi transferde seri hareket ediyor. Bu sezon da takımı Uğur Sakaloğlu'na teslim eden Kırmızı-yeşillilerde Başkan Haldun Soytürk Yerel Futbol Sitesi Beykoz temsilcisi ve HABER1908 sitesi sahibi Talip Ercan’a önemli açıklamalar yaptı.

Paşabahçespor Başkanı Haldun Soytürk yaptığı açıklamada, Antrenörleri Uğur Sakaloğlu'nun verdiği liste doğrultusunda yol izlediklerini belirtirken, “Nitekim iç transferde Sefa Süha Gelen, Ali Sezer, Vatani görevini tamamlayıp dönen futbolcumuz İshak Kuş, Süper Amatör Lig Play-Off maçları öncesinde Tuzlaspor'a kısa bir dönem için giden tecrübeli isimlerden Gökha Suülker ile anlaşma sağladık. Yine Uğur Hocanın bize ilettiği rapor doğrultusunda genç takım oyuncularımızdan Kerem, Arif, Nejat Gökmen, Erkan ve Nihat Gökmen'i A Takım kadromuza dahil ettik.” şeklinde konuştu.

5 futbolcu ile anlaştık
Öncelikle Paşabahçespor Yönetimine Başkanları Haldun Soytürk'ün şahsında kendisine güvenip yeniden anlaşma imkanı sağladıkları için teşekkür eden Uğur Sakaloğlu, İnşallah bizlere güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Sayın başkanımıza transfer hakkında izlenecek yolu ve tercihlerimizi iletmiştik. İç transfer görüşmelerimi neticelendirdik. Bazı genç isimleri tamamen A takma monte ettik, zaten A Takım düzeyinde oynayan isimler olan bu kardeşlerimizin genç takımlar için yaş haddi tamamlanmıştı. Dış transfer görüşmelerimizde sona yaklaştık. 5 kaliteli ve yetenekli isim ile prensipte anlaştık, iş imza atılmasına kaldı. Bu isimleri şimdi açıklamayı doğru bulmuyorum, inşallah güzel bir organizasyon ile imza töreni düzenleyeceğiz. Şunu diyebilirimim ki bu arkadaşlar Beykoz İlçe sınırları dışındaki takımlardan bizlere gelecekler ve kadromuza dahil olacaklar. Bu sezon hedefimizi büyüttük. Geçen sezondan birçok genç arkadaşımız da yeterli tecrübe sağladı ve bu dönemi tamamladı. Yeni katılacak isimler ile geniş bir kadromuz olacak bu da takımda üst düzeyde bir rekabet ortamı yaratacak" diye konuştu.

Basketbol’un yanına, Voleybol ve Badminton’da geliyor!
Bu arada Paşabahçespor Kulübünde tatlı ve telaşlı bir heyecan yaşanıyor. Çünkü uzun yıllar önce Basketbol Takımının Basketbol 1. Liginde iken antrenmanlarını yaptığı Kulüp Tesislerindeki Salon artık özüne dönüyor. Üstelik basketbol branşının yanında Voleybol ve Badminton dallarında da aktif bir seyir izlenecek. Başkan Haldun Soytürk, Voleybol Takımının başına bu alanda ilçenin tanınmış simalarından bu spor dalına çok emek vermiş bir ismi Suat Bostan'ı getirdiklerini söylerken,"İnşallah bir aksaklık çıkmaz ise 8 Temmuz'da salonumuzda antrenmanlar yapılacak hale gelecek. Voleybol Branşını kurduğumuz için öncelikle altyapı takımlarını da ortaya çıkarmak zorundayız. Bu sebeple 1998-2004 tarihli doğumlu kızlarımızı voleybol okulumuza çağırıyorum. Suat Hocanın kısa bir zaman diliminde u işin üstesinden geleceğini söyleyebilirim. Basketbol Takımlarımız da artık okulların salonlarında antrenman yapma zorunluluğundan kurtulacak. Onlarda salonumuza dönecek.” şeklinde konuştu.

İASKF Genel Sekreteri ziyaret etti!
Paşabahçespor Kulüp Başkanı Haldun Soytürk hafta sonunda günlerde BİSK Kongresi için Beykoz İlçesine gelen İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Ali Tanrıyaşükür ile hizmete açılmasına az bir zaman kala spor salonunu gezdi. Ali Tanrıyaşükür ise sporun sadece futboldan müteşekkil bir hal almamasının öenmli olduğunu belirtirken, “Paşabahçespor Kulübünü kutluyorum. Sporun özünü yakalayıp salonunu yıllar sonra da olsa gerçek amacı doğrultusunda hazırlamaya başlamışlar. İnşallah bu salondan birçok spor dalında yüzlerce sporcu yetişir. Gerçekten de bu durum beni ziyadesi ile memnun etti. Diğer kulüplere de örnek olacak nitelikte bir girişimde bulunmuşlar, kutlarım” diye konuştu.


HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...