Perşembe, Haziran 28, 2012

Tekirdağspor'da imzalar atıldı

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Tekirdağspor'da Teknik Direktörlük görevine Mehmet Ali Çınar’ı getirildi. Samsunspor, Kağıtspor, Marmarisspor, Kayserispor gibi takımlarda görev yapan ve Celil Sağır, Serkan Aykut, Tümer Metin, İlhan Mansız gibi oyuncuları Türk futboluna kazandıran deneyimli çalıştırıcı Mehmet Ali Çınar’ın yardımcılığını Ali Postacı ve Refah Kayalarlı yapacak.

Tekirdağspor Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Tekirdağspor Kulübü Başkanı Gürsel Erbap, Yönetim Kurulu üyeleri, Teknik Direktör Mehmet Ali Çınar, Antrenör Ali Postacı, Kaleci Antrenörü Refah Kayalarlı ve basın mensupları katıldı. İmza töreninin ardından konuşan Kulüp Başkanı Gürsel Erbap; Mehmet Ali Çınar’la sözleşme imzaladıkları için mutlu olduklarını  ve bundan sonra, alt yapıdan başlayarak sportif alandaki tüm faaliyetlerde tek yetkilinin tecrübeli çalıştırıcı olduğunu söyledi.

Geçen sezon takımda oynayan futbolcularla ilgili de açıklamada bulunan Erbap: “ Geçen sezon Tekirdağspor forması giyen futbolcularla ilgili hazırladığımız raporu hocamızla paylaşacağız, hocamız raporu inceledikten sonra kararını verecektir.” dedi. Erbap son olarak; geçtiğimiz sezon takımın başında bulunan ve Tekirdağspor’u şampiyon yaparak Bölgesel Amatör Lig’e çıkaran Necdet Çakır’a kulübe olan katkılarından dolayı teşekkür etti.

İmza törenin ardından söz alan Teknik Direktör Mehmet Ali Çınar yaptığı konuşmada; Tekirdağsporlu olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken, görev kabul etmesinde ki en büyük etkenin; Tekirdağspor’un belirlediği alt yapı projesi olduğunu söyledi. Çınar, alt yapının geliştirilmesi için futbol okulu açacaklarını ve okuldan yetişecek futbolcuların Tekirdağspor’u ilerleyen günlerde başarıya götüreceğini söylerken; alt yapı hoca sayısının da arttırılacağını sözlerine ekledi.

Tecrübeli çalıştırıcı konuşmasının devamında ; bir taraftan alt yapıya önem vereceklerini,  diğer bir taraftan da yarışmacı bir takım oluşturarak şampiyonluk hedefine ulaşmak için çalışacaklarını vurgulayarak, Belirlenen hedefleri gerçekleştireceğine inandığı için Tekirdağspor’a geldiğini sözlerine ekledi.


Geçen sezon Tekirdağspor forması giyen Celil Sağır’la ilgi de bir açıklamada bulunan Çınar, Celil’i antrenör – futbolcu olarak takımında görmek istediğini ifade ederek, Celil’in takım içerisinde model futbolcu olabileceğini söyledi. Takımda görmek istediği futbolcu yapısıyla da ilgili ipuçlarını basınla paylaşan deneyimli çalıştırıcı; mücadele eden ve koşan futbolcuyu sevdiğini ifade ederek, oyun yapısı içinde adam eksilten ve total futbol yapısına uygun futbolcularla çalışmak istediğini söyleyerek konuşmasını sonlandırdı.

KAYNAK:www.tekirdagspor.org

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...