Cumartesi, Haziran 30, 2012

Eyüpspor Futbol okulu diş taramasından geçti

Eyüpspor Futbol Akademisi Futbol Okulu faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.  Haziran ayı faaliyetlerinde yer alan sağlık taraması programında tüm futbol okulu öğrencileri ağız ve diş sağlığı taramasından geçti. Uzman diş hekimi Yusuf Sert’in yapmış olduğu muayenede, Futbol Akademisi Koordinatörü İbrahim Keserel, Futbol Okulu Antrenörleri Elmas Çavuşoğlu ve Bahadır Taş hazır bulundu.


Öğrencilerin tek tek muayenesinden sonra konuşan uzman hekim Yusuf Sert‘’ Ağız ve diş sağlığının korunması hem genel beden sağlığı hem de estetik açıdan önemli. Altı ayda bir düzenli kontrolden geçmesi gereken diş ve diş etlerinin sağlıklı olmasının aynı zamanda özgüven üzerinde olumlu etkisi var. Ağız ve dişlerin bakımında ilk akla gelen sağlıklı diş ve diş etlerine sahip olmak. Sağlıklı diş ve diş etlerine sahip olabilmek için de dişler günde en az iki defa doğru fırçalama tekniği ile fırçalanmalı. Piyasada pek çok ağız bakım ürünleri bulunmakta. Ancak ağız bakım ürün tercihi yaparken mutlaka onaylı ve diş hekimlerinin önerdiği ürünler satın alınmalı. Diş macununun veya diş fırçasının tercihinde de kişi kendi ağız durumuna göre dikkat etmeli ona göre seçim yapılmalı.


Ağız ve diş sağlığı alışkanlığı ufak yaşlarda edinilmesi gereken bir alışkanlık, bu konuda ailelere çok büyük görevler düşmekte. Ağızda bir çürük oluştuktan sonra ne kadar dişlerimizi düzenli fırçalasak ta dişin çürümeye devam etmesinin önüne geçemeyiz. Bu yüzden çocuklarımızı ufak yaşlardan itibaren bilinçlendirmek ve diş fırçalama alışkanlığını kazandırmak çok önemli.
Eyüpspor Futbol Okulunu bu faaliyetinden dolayı kutlarım. Bahadır ve Elmas hocam  bana böyle bir faaliyetlerinin olduğunu söylediklerinde hiç düşünmeden gönüllü olarak kabul ettim. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, unutmayalım ki sağlıklı bir bedene sahip olmanın bir yolu da sağlıklı bir ağızdan geçmektedir.’’ dedi.


Futbol Akademisi Koordinatörü İbrahim Keserel ‘’Futbol okulumuz Elmas ve Bahadır hocamız nezaretinde Salı ve Perşembe günleri sabah 08:30-11:30 saatleri arasında faaliyetine devam etmektedir. Uzman kadromuz tarafından hazırlanan antrenman programının yanında öğrencilerimiz ayda bir kültürel geziler, 2 defa hazırlık maçı yapmakta, ayrıca ayda bir belirlenen program dahilinde sağlık kontrolünden geçmektedir.’’dedi.


Futbol okulu kayıtlarının sürdüğünü belirten Keserel, Temmuz ayında çok renkli bir programın öğrencilerimizi beklediğini ve Futbol eğitimi almak isteyen öğrencileri futbol okuluna beklediklerini ifade etti. Eyüpspor futbol okuluna 1997-2005 doğum aralığındaki öğrenciler kayıt yaptırabilirler.

KAYIT: Eyüp Belediyesi Bahariye Tesisleri
İRTİBAT TELEFONLARI: 0 533 651 96 00 – 0 535 488 16 39


YEREL FUTBOL SİTESİ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.