Salı, Haziran 26, 2012

Tunusbağı, Ömerli'yi devirdi şampiyonluğa uzandı

ÖMERLİSPOR: 2 TUNUSBAĞISPOR: 4
İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup’ta son haftaların formda ekibi Ömerlispor, sahasında lider Tunusbağıspor’u konuk etti. Büyük heyecana sahne olan maçı konuk ekip 4-2 kazanarak şampiyonluğu garantiledi.



Maça istekli başlayan ev sahibi ekibin ilk 15 dakikada iki şutu direkten döndü. Gol için bastıran Çekmeköy temsilcsi 38. Dakikada öne geçti. Kazanılan serbest vuruşta Fatih’in soldan ortasını kaptan Cumhur kafa/el karışık bir vuruşla ağlara yolladı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Ömerlispor bu golde el olduğu için büyük bir centilmenlik örneği göstererek santra sonrası rakip takıma müdahale etmedi ve Alican’la konuk ekip eşitliği sağladı: 1-1. İlk yarı bu skorla bitti
İkinci yarıya savunmada oynayan Fatih’in sakatlığı dolayısıyla Onur’la başlayan Ömerlispor stoper ve sol bekinin 2 hatası nedeniyle kalesinde iki gol gördü. Ecevit 50. Dakikada konuk ekibi öne geçirirken 65’te Alican skoru 3-1 yaptı. Tüm hatlarıyla yüklenen Ömerlispor 75’te İlker’in şık golüyle farkı bire indirerek umutlandı.


Kaleci bile çıktı!
Ev sahibi takım son anlarda tüm hatlarıyla Tunusbağı kalesine yüklendi, hatta kaleci Alper de ileri çıktı. Sarı-Siyahlılar oynadıkları bu kumarı kaybettiler. 90+4’teki korner sonrası Tunusbağı kontratağa çok iyi çıktı, Koray müthiş deparını golle sonuçlandırdı.


Mert'in şanssızlığı
Bu gol öncesi Tunusbağıspor’un kaptanı (Aynı zamanda ömerlispor’un eski futbolcusu) Mert’in omuzu çıktı. Olaya hemen müdahale eden Tunusbağıspor Teknik Direktörü Hasan Hız, oyuncunun çıkan omzunu yerine oturttu. Bu konuda tecrübeli olan ve İMES’te çalıştığı dönemde Gökhan Dinç’in de çıkan omzunu yerine oturtmuştu. Mert müdahale sonrası oyuna girmek istese de teknik heyeti müsaade etmedi. Maç sonu Tunusbağıspor şampiyonluğu doyasıya yaşarken Ömerlispor futbolcuları ve teknik heyeti alkışlarla rakiplerini uğurladılar.


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...