Cumartesi, Haziran 30, 2012

Adıyamanspor seçmelerine İstanbul'da yoğun ilgi

Türkiye Profesyonel 3.Lig takımlarından olan Adıyamanspor'un Türk futboluna ve kendi bünyesine yeni yetenekler kazandırmak amacı ile İstanbul'da gerçekleştirdiği seçmeleri büyük ilgi gördü.

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından CFS Bağcılarspor'un organize ettiği Adıyamanspor seçmelerini, Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadı'nda, Adıyamanspor 2. Başkanı Özcan Bindoğan, Adıyamanspor Teknik Direktörü Ramazan Selim, CFS Bağcılarspor Kulüp Başkanı Cemal Boğatekin, FİFA Menejajeri Sadettin Hazıroğlu, Galatasaray altyapı hocası Ali Polat, CFS Bağcılarspor Kulüp Menajeri Müdürü Cumali Tekin seçmeleri yakından takip ederek bol bol not tuttular.


Bağcılar Mahmutbey Stadı'nda gerçekleşen seçmelere İstanbul'un çeşitli takımlarında forma giyen futbolcuların yanı sıra Düzce, Yalova, Bursa illerinden de gelen 126 futbolcu yapılan çift kale maçlarında tüm yeteneklerini sergilediler.


3 saat süren seçmelerde Adıyaman spor teknik direktörü Ramazan Selim, 30 oyuncu beğendiğini bu futbolcuları bir daha görmek için Pazar günü saat:17'de yapılacak antrenmandan sonra karar vereceklerini söyledi.




HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...