Çarşamba, Haziran 27, 2012

Küçükçekmece'nin son şampiyonu Halkalı Taştepespor

İstanbul U19 2. Ligi 4.Grup'ta Fişekspor, Vardarspor ve Halkalı Taştepespor arasında kıyasıya geçen şampiyonluk mücadelesini kazanan Taştepespor oldu. Küçükçekmece ekibi böylece U19 1. Ligi'ne terfi etti.

14 hafta süren uzun maraton sonunda kendisi gibi şampiyonluk yarışı veren GOP Fişekspor’u Yıldıztabya Stadı'nda 4-0 mağlup ederek, 36 puan ve üçlü averajla şampiyon olan Bordo-Mavili ekip oynadığı 14 maçta rakip ağlara 75 gol attı ve grubunda en golcü ekip oldu. Taştepespor yalnızca 11 gol yedi ve Küçükçekmece ilçesinin bu sezonki 16. şampiyonu oldu.


HABER: YILMAZ AKTEPE

2 yorum:

twins dedi ki...

SAYIN YILMAZ AKTEPE:HABER YAPARKEN DOĞRULUĞUNU ARAŞTIRMANIZI VE OBJEKTİF OLMANIZI TAVSIYE EDERIM.
FİŞEKSPOR-TASTEPE MAÇI:0-3 DEPLASMAN TAKIMININ GALIBIYETIYLE BITMIŞTIR.HALA ANLAYAMADIĞIM HAKEM TRIOSUNUN NASIL OLUPDA MAÇI 0-4 OLARAK TESCIL ETTİĞİDİR.
BUNDAN SONRAKI YAZILARINIZDA EN AZINDAN O STATDA GÖREV YAPAN ARKADASLARINIZA SORMANIZ VE ONA GÖRE SKOR YAZMANIZ DAHA DOĞRU OLUR KANAATINDEYIM.SAYGILARIMLA.

twins dedi ki...

Halkalı Taştepe, Yıldıztabya'dan mutlu döndü

FİŞEKSPOR: 0 HALKALI TAŞTEPESPOR: 3
İstanbul U19 2.Ligi'nde son haftalara girilirken hem heyecan arttı , hem de sahalarda istemediğimiz görüntüler ortaya çıkmaya başladı. Bugün oynanan 4. Grup karşılaşmasında grup birincisi Fişekspor ikinci sıradaki Halkalı Taştepespor’u konuk etti. Konuk ekip maçtan farklı galip ayrıldı.
Maçın başında güzel görüntüler vardı, ev sahibi ekip kaptanı konuk takım kaptanına çiçek ve flama armağan etti. Tribünlerde de ev sahibi taraftarlarının arasında bulunan aileler de gözden kaçmadı.




Maç başladığından her iki ekibin oyuncuları da maçı mutlaka kazanmaları gerektiğinin bilincindeydiler. Aslında bu maçı sakin olan tarafın kazanacağını tahmin etmek zor değildi. Fişekspor oyuncuları geçtiğimiz haftalarda da Vardarspor maçında sakinliklerini kaybettiklerinden 3 puanı da kaybetmişlerdi. Bu maçta aynı hatayı yaptılar ve konuk ekibe 3 puan kaptırdılar. 33 puanlı olan 3 takım arasında şimdi amansız bir hafta yaşanacak. Büyük bir olasılıkla ikili averaj ile sonuç belli olacak.



Bu maçtan anlatacaklarımız bugünlük kısıtlı olacak. Sebebi ise güzel geçen maçın sonrasında yaşananlardır. Maç izlemeye gelenler ve sizlere bir kaç satır haber yazıp bilgilenmenizi sağlayacak olan bizler bunları görmeyi hak etmiyoruz.




Her zaman söylüyoruz yarışmacı olanlar tarafında değiliz. Maç sonunda istenmeyen olayların olmasında herkes kendi öz eleştirisini yapacak ve sağlıklı karar verecek.
Hocalar hocalığını futbolcular futbolculuğunu yöneticiler yöneticiliğini ve taraftar da taraftarlığını bilecek. Her iki ekibinde bu konuda kendine ait olan bölümlerini dikkate alsın ve ders çıkarsın. Naçizane bir tavsiyedir.




Önümüzdeki hafta hak eden tarafları hak ettikleri yerlere ulaşmalarını dileriz.







HABER-FOTOĞRAF: OGÜN KOCA

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.