Cumartesi, Haziran 30, 2012

Yalovaspor'da imzalar devam ediyor

Transfer dönemine hızlı başlayan Yalovaspor, dış transferde eski Sağlıksporlu İlkay'ı kadrosuna kattı. Yeşil Kırmızılılar, Erdemirsporlu Özgür Nezor'la da görüşmelere başladı.


2012-2013 futbol sezonunda Süper Amatör Lig'de yer alacak Yalovaspor, transfer bombalarını bir bir patlatıyor. Transfer Komitesi, iç ve dış transferde futbolculara imza attırırken, bir yandan da yeni futbolcu arayışlarını sürdürüyor. Önümüzdeki sezon şampiyonluğu hedefleyen ve Bölgesel Amatör Ligi'ne geri dönmeyi planlayan Yeşil Kırmızılı ekip, son olarak 2011-2012 sezonu içerisinde kapatılan Sağlıkspor'un eski futbolcusu İlkay Oktaşlı'yla anlaşma sağladı. Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul, Asbaşkan Hasan Büyük, Futbol Şube Sorumlusu Zihni Baş, Genel Koordinatör Kartal Tekin ve futbolcunun ailesi katıldı. İmza sonrası açıklamada bulunan genç futbolcu, Yalovaspor'a başarılı olmak için geldiğini belirterek, Yeşil Kırmızılı takımı layık olduğu yere el birliğiyle getireceklerine inandığını söyledi.

Özgür'le Görüşmelere Başlandı
Diğer yandan Yalovaspor, dış transferde rotayı Karadeniz Ereğlisi Erdemirspor'da forma giyen başarılı defans oyuncusu Özgür Nezor'a çevirdi. Demir Madencilik Dilaverspor, Kozlu Belediyespor, Zonguldakspor ve Kömürspor takımlarında da forma giyen Özgür, son olarak Erdemirspor'da top koşturdu. Yeşil Kırmızılı takımın bu oyuncuyla anlaşarak birkaç gün içerisinde sözleşme imzalanması bekleniyor.

KAYNAK:www.ajansyalova.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.