Cumartesi, Haziran 30, 2012

Yeşilova Esnafspor'da Yerdak ayrıldı!

İstanbul 1.Amatör Ligde Küçükçekmece İlçesini temsil eden Yeşilova Esnafspor'da  önemli bir gelişme yaşandı. Yeşil-Beyazlı ekipte son iki sezonda görev yapan Teknik Direktör Ercan Yerdak özel ailevi sebeplerinden dolayı görevi bırakma kararı aldı. Tecrübeli çalıştırıcı, yönetim kurulu ile yaptığı görüşmeden sonra bu sene görev alamayacağı, Pazar Günü oynanacak Küçükçekmece Belediye Başkanlık Futbol Turnuvası Finali sonrası görevini bırakacağını ifade etti. 
Yerdak'dan teşekkürler
Ercan Yerdak yaptığı açıklamada, "Kulübümle hiç bir sorunum yok. Bu kulüpte 2 sezondur hocalık görevi yaptım. Görevim suresince bize desteklerini esirgemeyen herkese, Kulüp Başkanı Ahmet Ulaş ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. Bu Kulüp bizim öz yuvamız her zaman destekçisi olacağım. Görevimi gönül rahatlığı ile bırakıyorum yönetimimize ve gelecek arkadaşlarıma başarılar dilerim" dedi.

Yeşilova Esnafspor Kulüp Başkanı Ahmet Ulaş,Teknik Direktör Ercan Yerdak için Yerel Futbol Sitesi'ne yaptığı açıklamada, "Kendisine bügüne kadar Yeşilova Esnafspor'da yaptığı görevler ve hizmetlerinde dolayı teşekkür ederiyorum. Ercan hocamız dostane bir şekilde ayrılarak Yönetim Kurulu adına başarı dileklerini sundu" diye konuştu.

HABER VE FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...