Perşembe, Haziran 28, 2012

Korkmaz: İddialı bir ekip oluşturacağız

Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluğa oynayacak genç ve iddialı bir ekip oluşturacaklarını belirterek voleybolda ise sponsor desteği olmadan devam etmeyeceklerini söyledi.



Geçen sezonu istediğimiz yerde tamamlayamadık
2011-2012 sezonunun hem futbol hem de voleybol açısından istedikleri noktada tamamlayamadıklarını söyleyen Ahmet Korkmaz, ‘’sezona başlarken her iki kategoride de şampiyonluğu hedeflemiştik. Ancak tüm gayretimize rağmen kendimize belirlediğimiz hedeflere ulaşamadık’’ dedi.

''Futbolda iddialı bir ekip oluşturacağız''
Başkan Korkmaz, 2012-2013 sezonunun hazırlıklarını şimdiden başlattıklarını kaydederek, sponsor desteği olmadan voleybola devam etmeme düşüncesini yeniledi. Ahmet Korkmaz, 2012-2013 sezonunda futbolda şampiyonluğu hedefleyen bir ekip oluşturacaklarını kaydederek ‘’şimdiden transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son iki sezonki kadromuzda önemli değişiklikler olacak. Oyuncuların çoğu değişecek. Çok koşan, mücadeleci ve genç bir ekip oluşturacağız’’ diye konuştu.

''Hüsamettin Balcı ile görüşüyoruz''
Teknik direktör olarak geçtiğimiz sezon Yeniköyspor’u çalıştıran Hüsamettin Balcı ile görüştüklerini söyleyen Başkan Korkmaz, ‘’görüşmelerimiz sürüyor. Anlaşma sağlamamız halinde kendisi ile sözleşme imzalayacağız’’ açıklamasında bulundu.

''Sponsor çıkmazsa 2.Lig'de devam etmeyeceğiz''
Başkan Korkmaz, voleybolda sponsor arayışlarını sürdürdüklerini ifade ederek şöyle devam etti: ‘’birkaç firma ile ilgili sponsorluk çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu süre içerisinde karşılıklı mutabakat sağlanması halinde voleybol şubesini sponsor firma devam ettirecek. Sponsorluk çalışmalarından sonuç çıkmaması halinde 2.Lig’de mücadele etmeyeceğiz. Bununla ilgili tüm çalışmaları sürdürüyoruz. Konu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak’’

''Yıprandık''
Hem futbol hem de voleybolda iddialı birer ekip oluşturmalarının zorluğunu anlayan Ahmet Korkmaz ‘’gönül isterdi ki hem futbolda hemde voleybolda mücadele verelim. Bugünkü şartlarda bu mümkün görünmüyor. Geçtiğimiz sezon zor şartlar altında ligde Çerkezköyspor’u temsil ettik. Belirlediğimiz hedefler noktasında yıprandık. Bundan dolayı da bu sezon yeni bir yapılanma içerisine girdik. Bu doğrultuda da hareket ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

KAYNAK:www.cerkezkoybakis.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.