Cuma, Haziran 29, 2012

Ferahspor'un şampiyonluğu elinden alındı



İstanbul Futbol İl Temsilciliği, İstanbul U19 Gençler Kategorisi 2. Lig’de, 19. Grup’ta sezonu ikinci sırada tamamlayarak 1. Amatör Lig’e yükselen Ferahspor’u 4-3 kazandığı Sosyal Hizmetlerspor karşılaşmasında lisansı başka bir Kulübe ait oyuncu oynattığı gerekçesi ile 3-0 hükmen mağlup ilan etti.


İstanbul U19 U19 Gençler Kategorisi 2. Lig, 19. Grup’ta, 24 Haziran Pazar günü Dudullu Stadında oynanan karşılaşmada Ferahspor, bir ara 3-1 geriye düştüğü karşılaşmada Sosyal Hizmetlerspor’u son bölümlerde bulduğu gollerle 4-3 mağlup ederek grupta Dolayoba’nın ardından 1. Amatör Lig vizesini alan ikinci ekip olmuştu.

Son hafta karşılaşmasında Feneryoluspor’u 9-0 mağlup etmesine rağmen Ferahspor’un Sosyal Hizmetlerspor’u mağlup etmesi üzerine sezonu 3. sırada tamamlayan Acıbadem Üsküdarspor, TFF İstanbul İl Başkanlığı’na itiraz ederek, Ferahspor’un adı geçen futbolcunun farklı bir kulüpte lisansı olduğu gerekçesi ile resmi başvuruda bulunmuştu.

Üsküdar temsilcisinin itirazı üzerine müsabaka ile ilgili Hakem ve Gözlemci raporları incelendi ve TFF İstanbul İl Başkanlığı, Acıbadem Üsküdarspor’u haklı bularak, Ferahspor’un 4-3 kazandığı maçta 3-0 hükmen mağlup ilan edilmesine karar verdi. Bu karar üzerine lig ikinciliği iptal edilen Ferahspor’un yerine Acıbadem Üsküdarspor U19/1 Ligine terfi eden takım oldu.


HABER: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.