Pazartesi, Nisan 04, 2011

Filizspor'la Cevatpaşaspor yenişemedi


FİLİZSPOR: 1 CEVATPAŞASPOR: 1
İstanbul 2. Amatör Lig 4. Grup’ta Sefaköy Filizspor sahasında Bayrampaşa ekibi Cevatpaşaspor’la 1-1 berabere kaldı. Böylece iki ekip de ilk puanlarını aldı.

Maçın başlama vuruşu ile birlikte ev sahibi Filizspor ilk atağında İsmail’le golü bularak maça adeta 1-0 önde başladı. Bu golden sonra skora denge getirmek isteyen Cevatpaşa beraberlik golü için Filizspor kalesinde tehlikeler yaratmaya başladı. 12. dakikada Muhammet’le cevap veren Cevatpaşa şoktan çabuk çıktı: 1-1.

İlk yarının kalan dakikalarında iki takım da rakip kalede karşılıklı pozisyonlar bulduysa da başka gol olmadı. İkinci yarıda ilk 20 dakikalık bölüm denk kuvvetlerin mücadelesine sahne oldu. Maçın son bölümlerinde ise oyuna ağırlığını koyan ev sahibi Filizspor oyunu kontrolünü eline geçirerek galibiyet golü için yüklendi. İsmail ve Şenol yakaladıkları net gol fırsatlarından yararlanamayınca karşılaşma ilk yarıda atılan gollerle 1-1 berabere sonuçlandı.

Yurtsever: Hedef Şampiyonluk
Filizpor Genel Kaptanı Ersin Yurtsever müsabakadan sonra yaptığı açıklamada, “Çok iyi bir kadro kurduk. Diğer rakiplerimiz gibi biz de şampiyonluk için yola çıktık. Camia olarak kenetledik. İnşallah mutlu sona ulaşırız” dedi.

Stat: Sefaköy Kartal
Filizspor: Ümit **, Bayram Ali **, Erkut **, Tolga ***, Özcan **, Yaşar ***, Batuhan **, Mehmet Gürbut **, Hasan ***, Şenol ***, İsmail ***
Cevatpaşaspor: Eray **, Okan **, Sedat ***, Nurullah ***, Vaur **, Abbas **, Muhammet ***,Semih **, Selim 5**, Cem **, Onur **
Goller: İsmail (1) / Muhammet (12)

 HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.