Pazartesi, Nisan 25, 2011

Kosova günden güne 'Güç'leniyor

KOSOVA GÜÇSPOR: 2 ÇAPASPOR: 1

İstanbul 2. Amatör Lig 12.Grup'ta Küçükçekmece temsilcisi Kosova Güçspor Fatih temsilcisi Çapaspor'u 2-1 yenerek çıkışını sürdürdü.
Sefaköy Kartal sahasında karşı karşıya gelen Kosova güçspor ile Çapaspor takımları arasındaki karşılaşmada misafir takım Çapaspor ev sahibine göre daha istekli başladı.

16.Dakikada serbest vuruş kazan Çapaspor takımında topun başına geçen Berke çok sert vurdu ve meşin yuvarlak kaleci Alp'in bakışları arasında ağlarla buluşdu. Çapaspor böylece 1-0 öne geçti.


39. Dakikada Kosova Güçsporlu Barış ceza alanı içinde topla buluştu. Top, plase vuruşunda kaleci Mustafa'nın sağından ağlara gitti skor 1-1 oldu ve ilk yarı bu sonuçla kapandı.

İkinci yarıda ilk yarıya oranla daha istekli oyun sergileyen Kosova Güçspor atakları sıklaştırdı sağlı solu ataklarla gol aramaya devam eden ev sahibi aradığı gollü 57. dakikada buldu. Okay, ceza alanı içinde karambolde topu ağlara yollayarak takımını 2-1 öne geçeren golü attı.
Müsabakada her iki takım ilerleyen dakikalarda yakaladıkları fırsatları gole çeviremeyince ev sahibi Kosova Güçspor zor olarak gördüğü karşılşmadan 2-1 galibiyetle ayrılan takım oldu.


Kosova Güçspor üç galibiyet 1 beraberlikle 10 puan toplayarak grupta iddialı duruma geldi


STAT: Sefaköy Kartal
HAKEMLER: Ali Orgun, İsa Koçman, Emre Güleç
KOSOVA GÜÇSPOR: Alp***Oğuz***Berkay**Ömer***Emre**Oğuzhan**(Osman**) Barış***(Kaan*)Okay***Melih*(Gökhan*)Eray**Kerem**
ÇAPASPOR: Mustafa***Samet**Abdullah*(Yusuf*) Emer*** Aykut* Tanju**F atih**Ufuk** Batuhan*(Ömer*)Berkan**Yusuf**
GOLLER: Barış (39), Okay (57) / Berke (16)


HABER VE FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...