Perşembe, Nisan 28, 2011

Silivrispor futbolcularıyla helalleşti

Uzun bir lig maratonunu geride bırakan Silivrispor yönetimi önceki akşam düzenlediği yemek organizasyonu öncesinde kadrosunda bulunan tüm futbolcular ile helalleşti.

2010-2011 Futbol Sezonunun bitiminin ardından tüm oyuncu kadrosu ile bir araya gelen Silivrispor yönetimi aynı gün oyuncuların maç başlarını ve sezon sonu takımın Bölgesel Amatör Lig’e çıkış primleri dağıtıldı. Bizzat Silivrispor Kulüp Başkanı Mustafa Saral’ın Başkanlığında, Asbaşkan Mutlu Memiş, Genel Kaptan Aşkın Koç ve Futbol Şube Sorumlusu Cem Bayburt tesislerde oyuncuların bütün alacaklarını ödeyerek helallik aldılar.

BURA’da özel gece

Beklenilenden daha uzun geçen lig maratonunda tüm oyuncuların alacaklarının ödendiği toplantının ardından Silivri çıkışında yeni açılan BURA Restoranda Başkan Mustafa Saral tarafından verilen akşam yemeğinde tüm oyuncu, teknik heyet ve yönetim gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlenip stres attı.

Eski Ayso’nun yerinde yeni hizmete açılan BURA Restoranda verilen yemeğe Silivrispor Kulübü Başkanı Mustafa Saral, Asbaşkan Mutlu Memiş, Futbol Şube Sorumlusu Cem Bayburt, Genel Kaptan Aşkın Koç, Voleybol Şube Sorumlusu Tayfun Ölçer, yöneticilerden İbrahim Ersoy ile birlikte teknik sorumlu Mesut Tonta katıldı.

Gece boyunca tüm kadrodaki oyuncularla tek tek bir kez daha konuşan Saral, "Zorlu bir sezon geçirdik. Gönül isterdi ki lider çıkalım ama olmadı. Nihayetinde ise biz bu gruptan çıkmasını bildik. Sizlerin emeği asla ödenmez. Hepinize teşekkür ederim” dedi.

HABER VE FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

2 yorum:

Adsız dedi ki...

darısı diğer çıkan kuluplerdeki futbolcuların başına

Adsız dedi ki...

maçbaşları ne yahu. öyle koç başı gibi :)

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.