Cumartesi, Nisan 30, 2011

Köşe: Laf değil, icraat üreten bir başkan


24 Nisan 2011 Pazar günü tesadüf üzerine tanıştığım bir kulüpler birliği başkanının bir icraatını sizlerle paylaşmak istedim.
Kendi ilçe takımlarının minik takım (U13)  maçlarını izlemek için Yıldıztabya Stadı’na gelen Esenler Kulüpler Biriliği Mustafa Keşkek…

Bu ismi mutlaka duymuşsunuzdur, ama ben kendisini daha pazar günü tanıyabildim.
Beraber çay içerken futbolun bazı cilvelerinden bahsediyorduk.
Hep konuşulan şeylerdi, ancak bana bir cümle sarf etti ve bende o zaman “Hah tamam işte tam bir başkan icraatı” dedim kendi kendime.
Yaptığı icraatı sizlere ileteyim istedim ki çok amatör takımı bulunan İstanbul’da bu icraat yaygın olabilsin.

Mustafa başkan bir gün Esenler kaymakamı ve belediye başkanıyla bir toplantı düzenleyip kendilerine şu isteğini iletmiş: ”İlçemizde bir çok özel hastane var ve bu hastaneler bu ilçemizde hizmet vererek para kazanmaktalar. Bu kurumların amatör futbola bir hizmeti olmalı.” Sonra da Esenler’deki statlarda sağlık personeli konusunu bu kurumlardan yardım talep edebilmesini gündeme getirmiş.
İlçenin üst düzey yetkilileri özel hastaneler ile bir toplantı düzenlemiş ve konuyu iletmişler. Hastanelerin sahipleri ve yetkilileri konuyu anlayış ile karşılayıp memnuniyet ile görevi üstlenmişler.

Bu gelişme sonrasında şimdi Esenler Belediye Stadı’nda her hafta bir hastanenin görevlisi sağlıkçı olarak nöbete gelmekte, ayda bir nöbeti gelen kurum sağlıkçısını stada göndermekte. Böylece olmasını hiç istemediğimiz bir sakatlık durumunda işi bilen bir kişinin orada olması insana ayrı bir güven vermekte.

Sayın Esenler Kulüpler Birliği Başkanı Mustafa Keşkek’i bu girişiminden dolayı tebrik eder imkanları sağlayan diğer yetkililere de hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.
Darısı diğer kulüpler birlik başkanlarına ve statlara inşallah.

YAZI: OGÜN KOCA

1 yorum:

Cevdet Kuruçay dedi ki...

Tebrikler en kısa zamanda Ataşehir Kulüpler birliği tolantısında bu haberi ve düşünceyi herkese ileteceğim..

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.