Pazartesi, Nisan 25, 2011

Gültepe Özgençlik dört köşe

GÜLTEPE ÖZGENÇLİKSPOR: 4 BÜYÜK ÜMİTLER SK: 1

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta 6.hafta mücadelesinde şampiyonluğun büyük adaylarından olan Gültepe Özgençlikspor kendi evinde karşılaştığı Büyük Ümitlerspor'u 4-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmanın mutluluğunu yaşadı.
Kalabalık taraftar altında sahaya çıkan Gültepe Özgençlik ve Büyük Ümitler takımları mutlak galibiyet için Sefaköy Kartal Sahası'nda karşı karşıya geldiler.
30. dakikada Yunus Emre Gültepe Özgençlik adına serbest vuruş kullandı. Topa çok sert vuran Yunus Emre topu ağlarla buluşdurdu ve bu golle Küçükçekmece temsilcisi 1-0 öne geçti.


34. dakikada Gültepe Özgençliksporlu Aykut savunmamın arkasına atılan topu çok iyi takip etti, topla ceza alanı içine girdi sert vurdu. Meşin yuvarlak ikinci kez Büyük Ümitlerspor ağlarıyla buluştu, skor 2-0 oldu. İlk yarı ev sahibi Gültepe Özgençlikspor'un üstünlüğü ile sona erdi.


İkinci yarıyada ev sahibi Özgençlikspor farkı artırmak için sağlı solu ataklarını devam ettirdi. 53. dakikada Aykut Gültepe Özgençlikspor'un üçüncü, kendisininse ikinci golünü atarak farkı üçe çıkardı.


65. dakikada Büyük Ümitlerspor'da Turgay oyuna girer girmez takımının golünü atarak farkı ikiye indirdi: 3-1

80. dakikada bu sefer Gültepe Özgençlikspor'da Erkan'ın yerine dahil olan Sami takımının dördüncü gollünü atarak skoru 4-1 yaptı.


Karşılaşmanın ilerleyen süresinde her iki takım yakaladıkları fırsatları gole çeviremeyince karşılaşma ev sahibi Gültepe Özgençlikspor'un 4-1 üstünlüğü ile sona erdi. Kırmızı-Beyazlılar 6 maçta 4 galibiyet 2 yenilgi alırken 12 puan toplayarak iddasını sürdürmüş oldu.

STAT: Sefaköy Kartal
HAKEMLER: Mert Güzenge, İsa Koçman, Emre Güleç
GÜLTEPE ÖZGENÇLİKSPOR: Fatih Metin***Osman***Mustafa***Fatih Öz***Arif***Erkan**(Sami***)Yunus***Aykut****(Sefa*)Gökhan**(Erdal**)Ceyhun***
BÜYÜK ÜMİTLER:Faruk**Oben**Ramazan Köstek** İbrahim***Okan** Ramazan Demir** İsmail** Gökhan** (Turgay***) Emre** Tamer**(Erçağ*) Oğuz**(Yüksel**)
GOLLER: Yunus Emre (30), Aykut (34 ve 53), Sami (80) / Turgay (65)



HABER VE FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.