Salı, Nisan 26, 2011

23 Nisan'ın Şampiyonu Yeşilova Esnafspor‏ Oldu

Küçükçekmece Halkalı Taştepespor Kulübünün düzenlediği 1.'inci 23.Nisan Erdal Dönmez Mini Minikler Futbol Turnuvası Yeşilova Esnafspor,İkitellispor arasında oynan final maçında İkitellispor'u 6-2 yenen Yeşilova Esnafspor şampiyon oldu.

Halkalı Taştepespor'un merhum eski yöneticilerinden olan Erdal Dönmez adına düzenlene futbol turnuvasına İstanbul Trabzonspor,Küçüklemece Fenerbahçe Futbol Okulları,İkitellispor,Yeşilova Esnafspor,Bezirganbahçespor,Cennet Barbarosspor,Kanarya Azimspor,Söğütlüçeşme Birlik ,Özmuratspor,Çamlıkspor ve Halkalı Taştepespor takımları katıldı.



12 Takımın 2.hafta süren mücadeler sonunda 23.Nisan günü Halkalı Taştepespor tesislerinde gerçekleşen final maçları ile sona erdi.Final maçında Yeşilova Esnafspor ile İkitellispor takımları arasındaki karşılama bir birinden güzel harekeler ve goller sunan  minik futbolcular izleyenlerden bol bol alkış aldılar yapılan mücadele sonunda rakibini 6-2 mağlup etmeyi başaran Yeşilova Esnafspor 23.Nisan Erdal Dönmez turnuvasının şampiyonu oldu.


Turnuvanın ödül töreni öncesi saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Halkalı Taştepespor kulüp Başkanı Turgut Öztürk yaptığı konuşmada Taştepesporumuza eskiden büyük hizmetleri olmuş merhum Erdal Dönmez abimizi öncelikle rahmetle anıyor Allah rahmet etsin diyorum Taştepespor yönetim kurulu olarak bu yıl ilk kez gerçekleştirdiğimiz 23.Nisan Erdal Dönmez futbol turnuvasına katılan tüm takımlarımıza çok teşekkür ediyorum .Tabi eksiklerimizi var ondan dolayı da özür diliyorum minik kardeşlerimizde yanaklarında öpüyor teşekkür ediyorum verdikleri mücadelelerden dolayı.

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk de yaptığı konuşmada,

böyle bir anlamlı günde böyle bir anlamlı futbol turnuvasında öncelikle olduğum için çok mutluyum bende Taştepesporumuz'un eski yöneticilerinden olan merhum Erdal Dönmez abimizi saygı ile anıyorum.Bu organizasyonda emeği geçenlerde teşekkür ediyorum. Bugün burada herkes şampiyon olmuşdur, burada kayıp eden turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ederim sayın Belediye Başkamızın slagonu olan sporda kayıp eden yok yapan kazanır sözünü hatırlatarak saygılarımız sunarım dedi.



Daha sonra Yeşilova Esnafspor'un kupasını veren Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk verdi.


2.olan İkitelli sporun kupasını Halkalı Taştepespor Başkanı Turgut Öztürk.


3.olan Azimspor kupasını İstasyon Mahallesi Muhtarı Mustafa Dilekçi verdi .
.


Turnuvanın Centilmen takım Çamlıkaltıspor


En iyi Kaleci Yusuf Dilek Halkalı Taştepespor.


Turnuvanın gol kralı da Yeşilova Esnafspor'dan Abdullah Aydın düzenlenen törenle kupalarını ve madalyalarını aldılar.

HABER VE FOTO: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.