Pazartesi, Nisan 04, 2011

Söğütlüçeşmespor'a tek devre yetti


SÖĞÜTLÜÇEŞMESPOR: 2 ULUSSPOR: 0
İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup’ta sezona iyi başlayan Söğütlüçeşmespor, sahasında konuk ettiği Ulusspor’u ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti ve ‘ikide iki’ yaptı.

Mücadeleye taraftar desteğini de arkasına alarak hızlı başlayan Söğütlüçeşmespor ilk dakikalardan itibaren atak bir futbol ortaya koydu. Erken bulacağı bir golle rahatlamak isteyen Kırmızı-Beyazlılar amacına 15.dakikada Murat’ın attığı golle ulaştı. Golden sonra da geri çekilmeyen Küçükçekmece ekibi ikinci gol için ataklarına devam etti. 33. dakikada Ömer aynı zamanda ilk yarının skorunu belirledi: 2-0.

Maçın ikinci yarısında biraz daha defansif futbol oynayan ev sahibi ekip 2-0’lık skoru korumaya çalıştı. Konuk ekip ise atak geliştirdiği bölümlerde ileri uçta istediği gibi çoğalamadı. Söğütlüçeşme defansı ve kalecisi yerinde müdahalelerle skorun 2-0’da kalmasını sağlarken 70. dakikada kırmızı kart gören Volkan takımını sahada 10 kişi bıraktı. Maçın son bölümlerinde Ulusspor iyice oyundan düşerken Söğütlüçeşme de üçüncü gol fırsatlarından yararlanamadı. Bu sonuçla Söğütlüçeşme üst üste ikinci galibiyetini alarak puanını 6’ya yükseltirken Ulusspor ikinci hafta sonunda da puanla tanışamadı.

Stat: Sefaköy Kartal
Söğütlüçeşmespor: Murat ***, Volkan ***, Mustafa ***, Murat**, Turgay ***, Muharrem***, Ömer ** (Okan **), Emrah **, Tolga **(İlker***), Ebubekir***, Mesut***
Ulusspor: Ömer **, Mert ***, Hakan **, Yusuf ** (Onur **), Muhammet **, Kadir **, Emir **(Bahadır **), Hasan ** (Oğuzhan **), Orcan **, Emrullah **, Ogün **
Goller: Murat (15), Ömer (33)
Kırmızı Kart: Volkan (70) (Söğütlüçeşme)

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

Taçspor-Dikilitaşspor maçının yeri ve tarihi belli

Dikilitaşspor ve Taçspor oynanacak olan BAL baraj maçının tarihi ve yeri belli oldu.