Pazar, Nisan 24, 2011

Hasret sona erdi: Ümraniyespor 3. Lig'de!


ÜMRANİYESPOR: 5 KÜÇÜKKÖYSPOR: 2
Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta şampiyon Ümraniyespor oldu. Kırmızı-Beyazlılar son maçlarında sahalarında, küme düşmesi kesinleşen Küçükköyspor’u 5-2 mağlup ederek 11 yıl aradan sonra profesyonel lige döndü. Uzun yıllar büyük paralar harcayan ancak terfi maçlarının tek maçlı statüsü nedeniyle amacına ulaşamayan Doğu İstanbul ekibi, Bölgesel Amatör Lig’in ilk yılında muhteşem bir performans sergileyerek bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Hekimbaşı Ümraniye Belediye Stadı’ndaki maça Ümraniyespor taraftarları büyük ilgi gösterirken Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniyespor Başkanı Recep Yoğurtçu ve kırmızı-beyazlı yönetim tam kadro yerlerini aldı.

Genç takımla sahaya çıkan Küçükköyspor karşısında daha ilk atakta golü bulan Ümraniyespor devreyi 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda çok rahat bir oyun sergileyen Kırmızı-Beyazlılar farkı beşe çıkarırken, son bölümlerde Küçükköyspor üst üste iki gol buldu. Mücadele de 5-2 sona erdi.

Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte Ümraniyesporlu futbolcular sahada sevinç yumağı oluştururken taraftarlar da sahaya inip bu mutluluğa ortak oldu.

HABER: EFKAN BUCAK-MUSTAFA OSMANOĞLU
FOTOĞRAFLAR: ERDEM G&ÖMÜR ŞAHİN

Bu maçtan daha fazla fotoğraf için Erdem G ve Ömür Şahin'in Facebook sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.


Ömür Şahin: http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.10150174831807445.316767.602182444

Erdem G: http://www.facebook.com/pages/Erdemin-Amat%C3%B6r-Futbol-Foto%C4%9Fraflar%C4%B1/182869105064458

3 yorum:

Kralll67 dedi ki...

Hak edilen bir başarıydı.. Emeği geçen herkesi kutlar, ilerleyeceğiniz yeni yolda, başarı ve mutluluklar diliyorum.

Adsız dedi ki...

11.GURUP TA BİTİME BİR HAFTA KALA ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN EDEN ÜMRANİYE SPOR KULÜBÜNÜ GERÇEKTEN TEBRİK EDERKEN,TAKIMI VE TESİSLEŞMEYİ AYNI ANDA MARKA HALİNE GETİREREK TÜRKİYEDE PROFESYONEL LİGE HAZIR YEGANE KULUPLERDEN BİRİ OLDULAR.BU KONUDA YÖNETİMİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.

Murat ASLANTÜRK dedi ki...

ÇAKMAKSPOR Kulübü Adına ÜMRANİYESPOR' U Tebrik Eder Başarılarının Devamını Dileriz.

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...