Perşembe, Nisan 28, 2011

Ereğli Belediyesporlu bayanlar 90+5'te yıkıldı



TFF Bayanlar İkinci Ligi’nde sezonu başarılı biçimde tamamlayarak Birinci Lig’e Yükselme Play-Off mücadelesine katılmaya hak kazanan ve yarı finale kadar yükselen Ereğli Belediyespor, Yarı Finaldeki ilk maçında deplasmanda İzmit Belediyespor’a 1-0’lık skorla kaybetti.


Çeyrek finalde Erzurum Albayrakspor’u deplasmanda 3-0 ve kendi sahasında da 4-1’lik skorlarla geçerek adını yarı finale yazdıran Ereğli Belediyespor Bayan Futbol Takımı, yarı finalin ilk maçında İzmit Belediyespor’a konuk oldu. Oldukça çekişmeli bir mücadelenin yaşandığı ve 90 dakikanın golsüz geçtiği maçta, temsilcimiz Ereğli Belediyespor ev sahibi İzmit Belediyespor’un 90+5’teki golüne engel olamadı. Karşılaşma İzmit Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.


Rövanşta iki farklı galibiyet gerekiyor
Maçın ardından bir açıklama yapan Ereğli Belediyespor Bayan Futbol Takımı Antrenörü Yıldıray Ağar, şanssız bir mağlubiyet yaşadıklarını belirterek şöyle dedi: “Beşinci uzatma dakikasındaki golle kaybettik. Kadromuzdaki dört oyuncumuzun sakatlıkları vardı. Milli takımımızın Galler maçından sakat dönen Elif ve geçen haftadan cezalı durumda olan İpek forma giyemedi. Yine sakatlıkları olan Pınar ve Başak da, sakatlıklarına rağmen görev aldılar. Oyuncularım iyi bir mücadele ortaya koydular. Hepsini kutluyorum. Sonuç bu şekilde olmamalıydı. Sahadaki mücadelenin hakkı bu sonuç değildi. Çünkü direkten dönen toplarımız, karşı karşıya bir çok pozisyonumuz vardı. Diyebilirim ki bir kez geldiler, onda da golü buldular. Gol de tamamen şanssızlığımızdı. Oluşan karambolde topu önünde bulan rakip oyuncu golü kaydetti. Bu şanssızlığa rağmen yine de çok kötü bir sonuçla dönmeyeceğimizi düşünüyorum. 
Şimdi tüm düşüncemiz rövanş maçı olacak. Yine en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Kendi sahamızda kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Buradaki maçta bulacağımız ilk golden sonra her şeyin daha kolay gelişeceğine inanıyorum. Oyuncularıma güveniyorum. İnşallah Cumartesi günü kendi sahamızda rövanş maçını kazanarak turu geçen biz olacağız.”


HABER-FOTOĞRAF: SONGÜL SABRİYE AŞIR

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.