Pazar, Nisan 24, 2011

Görülmemiş olay: Kuralar baştan çekilecek!


Türkiye Futbol Federasyonu görülmemiş bir olaya daha imza attı! İstanbul takımları arası Bölgesel Amatör Lig’e yükselme baraj maçlarının eşleşmeleri sürpriz bir şekilde iptal edildi. Kura yarın yeniden çekilecek.

Alibeyköyspor, Bayrampaşa Tunaspor, İstanbulspor ve Kartal Belediyespor yöneticileri yarın saat 11.00’de Türkiye Futbol Federasyonu’na çağırıldı. Cuma günü yapılan kura çekiminin usulüne uygun olmadığı gerekçesiyle yapılan itiraz nedeniyle kuranın yineleneceği öğrenildi.

Yerel Futbol Sitesi

4 yorum:

Osman Kalafat dedi ki...

keser döner sap döner gün gelir hesap döner...

Adsız dedi ki...

pes vallahi

Adsız dedi ki...

Demedi Demeyin Arkadaşlar, Sağlam Bir Yerden Haber Aldım. İstanbul İl Futbol Başkanlığı B.paşa Tuna Ve İstanbulsporu Direk Lige Çıkartabilirmiş Haberiniz Ola. Tabi Bu Sadece Bir Duyum Hadi Hayırlısı

levant53 dedi ki...

ya kardeşim burası türkiye ...burda hersey olur...bu istanbulspor sözüm ona aradan sıyrılmak için herşeyi yapıyor...önce direk çıkmak için herşeyi yaptılar olmadı...şimdide kartal la oynamak için herşeyi yapıyorlar...ya ayıp ya yemen bey ayıp böyle bişey olurmu ya...bu şu anda ne demek biliyormusunuz....yani diyorsunuz ki barcelona-r.madride çıkıyor kurada geliyor birisi itiraz ediyor...sizde bu itiraz üzerine diyorsunuz ki tamam bir daha çekelim r.madride vaya barcelonaya daha güçsüz takım çıksın...ama şunudu bilin senin kartal belediyende senin alibeyköyünde süper amatördeki takımlarından çok iyi...ama şöyle bir durum var bayrampaşa tunaspor,istanbulspor dan iyi oldugu için ki ligde 2-0 yendiler istanbulu,çevir kazı yanmasın yapıyorsunuz...şimdi kartal belediye ye yada alibeyköye yapılan bir haksızklık var ortada ,aslında en büyük yanlış tunaspora....yani bu işin tek ak sütü istanbulspor mu? var mı cevap yazacak olan...????

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.